GÜNDEM

İşbankası'nın 90. Yıldönümü Bafra'da Kutlandı

 
 1142
İşbankası'nın 90. Yıldönümü Bafra'da Kutlandı - Türkiye İş Bankası Bafra Şubesi Çalışanları, 90. Kuruluş Yıldönümü Nedeniyle Bafra cumhuriyet meydanında bulunan Atatürk anıtına çelenk koydu.
Bafra Haber

 |  - Türkiye İş Bankası Bafra Şubesi Çalışanları, 90. Kuruluş Yıldönümü Nedeniyle Bafra cumhuriyet meydanında bulunan Atatürk anıtına çelenk koydu.

 Türkiye İş Bankası 90. yaşını kutluyor. Tüm Türkiye ve yurt dışında da olduğu gibi Bafra'da bir kutlama programı düzenlendi.

Bafra Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı'na İş Bankası Bafra Şube Müdürü Hakan Keçecioğlu ve Banka çalışanlarının çelenk sunmasıyla başlayan kutlama, Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, Silah Arkadaşları ve bu vatan için canlarını vermiş aziz şehitler için 1 dakikalık saygı duruşu ile devam etti.

İş Bankası Bafra Şube Müdürü Hakan Keçecioğlu İş Bankası`nın 90`ıncı kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, "Ëœ` Türkiye İş Bankası olarak kutlamasını onurla ve gururla yaptığımız 90`ıncı yılımızda vizyonumuz lider, öncü ve güvenilir banka konumunu bölgesel finansal güç olarak sürdürerek, müşterilerin, hissedarların ve çalışanların en çok tercih ettikleri banka olmaktır.

 Bizim banka olarak asıl amacımız Hizmet sunumunda, hedefimizi oluşturan tüm sektör ve müşteri gruplarında en çok tercih edilen banka olmak, Müşterilerimize, nitelikli çalışanlarımız, yaygın şube ağımız ve şube dışı hizmet kanallarımız ile eksiksiz, güvenilir ve kaliteli hizmet sunmak, Yüksek iş ahlakı prensiplerimize taviz vermeksizin uymaktır. Müşteri ihtiyaçlarını hızlı, etkin, kaliteli çözümlerle karşılayan ve çalışanlarını işlerinde en yüksek performansı gösterebilmeleri için teşvik eden bir banka olarak, hissedarlarımıza yarattığımız değeri istikrarlı bir biçimde artırmak ve Vizyon ve amaçlarımıza ulaşmak üzere "müşteriye en yakın banka olma temeline dayalı sürdürülebilir kârlı büyümedir."  dedi.

 

 

 

 

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • İşbankası'nın 90. Yıldönümü Bafra'da Kutlandı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0