SAMSUN

İş Sağlığı Ve Güvenliği Yasası

 
 727
İş Sağlığı Ve Güvenliği Yasası - Samsun Ticaret Borsası üyelerine "İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası" hakkında bilgi verildi
Bafra Haber

 |  - Samsun Ticaret Borsası üyelerine "İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası" hakkında bilgi verildi

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Meclis Salonu'nda düzenlenen bilgilendirme toplantısına Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mürsel Kuloğlu, Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır, Samsun KOSGEB Hizmetleri Merkez Müdürü Hami Danış, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurulu İl Koordinatörü Bülent Turan, iş adamları ve Ticaret Borsası üyeleri katıldı.

1 Ocak 2013 tarihinde yürürlüğe giren 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Yasa'sının işletmelere getirdiği sorumluluk ve yükümlülükler hakkında üye iş adamlarına bir firma tarafından sunumlar yapıldı. Sunum öncesi açılış konuşmasını yapan Samsun Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır, "6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası beraberinde iş hayatında bir takım köklü değişikliklerde getirdi. Görülüyor ki artık günümüzde hem insani hem ticari hem de hukuki birçok sonuçları olan iş güvenliği kavramının ve bu kavramın yasasının iyi bilinmesi bir zorunluluk olarak karşımıza çıkmakta" dedi.

Daha sonra Samsun Ticaret Borsası'nın yasa ile ilgili düzenlediği sunumu Ataç Bir Sağlık Hizmetleri Şirket Müdürü Hidayet Akcan, A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı ve Maden Mühendisi Hasan Ali Aksekü ile C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı ve Çevre Mühendisi Didem Kökten yaptı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • İş Sağlığı Ve Güvenliği Yasası içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0