GÜNDEM

İlkokullarla Bilgi Paylaşım Toplantısı

 
 54
İlkokullarla Bilgi Paylaşım Toplantısı - Bafra İlçesindeki İlkokullar ile Bilgi Paylaşım toplantısını gerçekleştirdi.
Bafra Haber

 |  - Bafra İlçesindeki İlkokullar ile Bilgi Paylaşım toplantısını gerçekleştirdi.

Kaymakam Halis Arslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Ali Hatipoğlu, ilçemizde bulunan ilkokullardan 29 Ekim, 30 Ağustos, Gazi, Altınyaprak, Kızılırmak, Merkez, Gaziosmanpaşa, Mustafakemal, Barbaros ve 50 Yıl ilkokulları müdürleri ile birlikte İsmet İnönü ilkokulunda bilgi paylaşım toplantısı yaptılar.

Bilgi paylaşım toplantısında Kaymakam Halis Arslan okul müdürlerine yapmış olduğu konuşmasında; herkes kendi okulunda proje yapacak. Okullarınızda farklı projelere yönelin ve yöneltin. Bu yapılan projeler birbirleriyle yarışacaklar ve yıl sonunda hazırlanacak olan bir programla projeler tanıtılacak. Hiçbir başarı ödülsüz kalmamalıdır. Teşvikçi olmak lazım. İlkokullarımız eğitim ve öğretimin alt yapısını oluşturmaktadır. O yüzden temel sağlam olmalıdır. Okullarımız da hijyenik ve temizlik bakımından önem verilmelidir. Okullarda okuyan öğrencileri kütüphanelere ve gençlik merkezine  yönlendirin. Çocukların okul dışında günlerini buralarda geçirsinler. Çalışmak ve üretmek lazım. Öğrencilerin velileriyle  iç içe olun ve onlarla sık sık istişarede bulunun dedi.

İsmet İnönü İlkokulu hazırlamış oldukları "ailelerine misafiriz, her sınıftan bir filiz yeşersin ve en önemli değerlerimiz yaşlılarımız" adlı projeler ve 2 proje daha tanıtıldı.

Akabinde okulu gezen Kaymakam Halis Arslan ilk olarak anasınıfındaki öğrencileri ziyaret ederek, çikolata verdi.

İsmet İnönü İlkokulu her yönden örnek teşkil eden okullarımızdan bir tanesi olduğunu söyleyen Kaymakam Arslan, "okulun kantin ve kalorifer dairesi hijyenik ve temizlik yönünden mükemmel durumdadır. Ayrıca temiz oluşundan dolayı İsmet İnönü İlkokulu hizmetlilerimize teşekkür ediyorum. Bu 2014-2015 eğitim ve öğretim dönemi içerisinde temiz ve hijyenik olması nedeniyle İsmet İnönü İlkokulu  "temiz kantin, sağlıklı okul" olarak seçilmiştir." dedi.

 

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • İlkokullarla Bilgi Paylaşım Toplantısı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0