BAFRA

BAFRA BELEDİYESİ MEVSİMLİK İŞÇİLERLE ANLAŞTI

 
 149
BAFRA BELEDİYESİ MEVSİMLİK İŞÇİLERLE ANLAŞTI - Bafra Belediyesi'nde çalışan mevsimlik işçiler ile belediye arasında  1999 dönemine ait ücret artışı görüşmeleri anlaşma ile sağlandı.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Belediyesi'nde çalışan mevsimlik işçiler ile belediye arasında 1999 dönemine ait ücret artışı görüşmeleri anlaşma ile sağlandı.

Bafra Belediyesi'nin çeşitli kademelerinde görev yapan ve 325 mevsimlik işçiyi kapsayan anlaşma Bafra Belediye Başkanı Hasan Aslan ile Belediye İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Mehmet Taşcan arasında imzalandı. Bafra Belediyesi Külytür Merkezi'nde gerçekleştirilen imza töreninde Bafra MHP İlçe Başkanı Kamil Al, Ülkü Ocakları Bafra ilçe Temsilcisi Cengiz Tunç ile birlikte meclis üyeleri ve işçiler katıldı. Tören konuşan Belediye Başkanı Hasan Aslan, Bafra'nın ekonomik kirizin yaşandığı Türkiye'de işçilerin enflasyon karşısısında ezilmemesi için imkanlar ölçüsünde enyi artışı vermeye çalıştıklarını belirterek, "Biz işçilerimize sendikal hak verdik. Adaletli davrandık. Yılbaşından sonra ülke genilinde 35 milyon maaş alan mevsimlik işçiler bizde 75 milyon lira maaş alacaklar. Bu imkanları kendimizi zorlayarak yaptık. Amacıız Bafra'ya hizmettir. Belediyemizde çalışan mevsimlik işçilerimizi sıkıntı olmasına rağmen 12 ay çalıştırıyoruz. İmzalanan anlaşmanın herkese hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Davul-zurna ve kurban kesilerek imzanlanan anlaşma sinevizyon gösteriyle tamamlandı.
Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • BAFRA BELEDİYESİ MEVSİMLİK İŞÇİLERLE ANLAŞTI içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0