SAMSUN

İlkadım'dan Şehide Vefa

 
 126
İlkadım'dan Şehide Vefa - Afyonkarahisarda mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit olan Astsubay Kıdemli Başçavuş Bedri Nayim ismi parka verildi
Bafra Haber

 |  - Afyonkarahisarda mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit olan Astsubay Kıdemli Başçavuş Bedri Nayim ismi parka verildi

İlkadım Belediye Meclisi Ekim ayı meclis toplantısı ikinci oturumu İlkadım Belediyesi Gazi Hizmet Binası Meclis Salonu'nda yapıldı. Toplam 6 maddenin görüşüldüğü meclis toplantısında, Afyonkarahisar'da askeri mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit olan 46 yaşındaki Astsubay Kıdemli Başçavuş Bedri Nayim'in ismi Selahiye Mahallesi sınırları içersindeki Ihlamur Parkı'na verildi. Şehit kıdemli Başçavuş Bedri Nayim'in isminin Ihlamur Parkı'na verilmesi oy birliği ile karara bağlandı.

ŞEHİT KIDEMLİ BAŞÇAVUSŞ'UN İSMİ PARKTA YAŞATILACAK

Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Bedri Nayim'in isminin yaşatılması için tüm meclis üyelerimizle birlikte böyle bir karar aldıklarını belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Afyonkarahisar'da askeri mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit olan 25 askerden, 46 yaşındaki Astsubay Kıdemli Başçavuş Bedri Nayim'in isminin yaşatılması için annesi Nahice Nayim'in oturduğu eve yakın olan Ihlamur Parkı'nın adını değiştirdik. Bundan sonra Ihlamur Parkı, Astsubay Kıdemli Başçavuş Bedri Nayim'i Parkı olarak anılacak. Bu vesileyle vatanın birlik ve beraberliği için gözünü kırpmadan can veren şehitlerimize saygımızı, onların adını yaşatarak göstermek istiyoruz" dedi.

Öte yandan İlkadım Belediyesi 2016 mali yılı bütçesi 171 milyon 685 bin 676 TL olarak karara bağlanarak oy birliği ile kabul edildi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • İlkadım'dan Şehide Vefa içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0