SAMSUN

İlkadım'da Öğretmenlere Özel Tsm Konseri

 
 76
İlkadım'da Öğretmenlere Özel Tsm Konseri - Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen Türk sanat müziği konserinde Başöğretmen Atatürk'ün sevdiği şarkılarla öğretmenler gönüllerince eğlendi
Bafra Haber

 |  - Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen Türk sanat müziği konserinde Başöğretmen Atatürk'ün sevdiği şarkılarla öğretmenler gönüllerince eğlendi

İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla halk eğitim öğretmenleri ve İLKEM Etüd Merkezi öğretmenlerine özel Türk sanat müziği konseri düzenledi.

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Acem Tekkesi Kültür ve Sohbet Evi'nde düzenlenen programda öğretmenler İlkadım Belediyesi Türk Sanat Müziği Koro Şefi Serkan Varol'un seslendirdiği eserlerle gönüllerince vakit geçiren öğretmenler doyasıya eğlendi. Türk sanat müziğinin sevilen şarkılarının okunduğu konserde öğretmenler hem şarkı söyledi hem de şarkılara alkışlarla tempo tuttu. Gecede ayrıca Başöğretmen Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün sevdiği Türk sanat müziği şarkıları da seslendirildi.

ÖĞRETMENLİK KUTSAL MESLEK

Öğretmenlik mesleğinin kutsal bir meslek olduğunu ifade eden İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Musa Yüksel, kendisinin bir eğitimci olduğunu ifade ederek, yeni nesilleri bilgi ve tecrübeleriyle geleceğe hazırlayan öğretmenlerin mukaddes bir görev icra ettiğini söyledi.

ÖĞRETMENLERLE BİRLİKTE PASTA KESİLDİ

Yaklaşık iki saat süren konserde hoş vakit geçiren öğretmenler konser sonrası kendilerine özel olarak hazırlanan pasta İlkadım Belediye Başkan Yardımcısı Musa Yüksel, Basın Yayın ve Kültür Sosyal İşler Müdürü Oktay Çakır, öğretmenlerle birlikte kesildi.

Gecenin sonunda öğretmenlere gül takdim edildi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • İlkadım'da Öğretmenlere Özel Tsm Konseri içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0