SAMSUN

İlkadım Tarihe Sahip Çıkacak

 
 264
İlkadım Tarihe Sahip Çıkacak - İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Selahiye Mahallesi'ni tarihi evleri ile anılan bir mahalle konumuna getireceğiz" dedi
Bafra Haber

 |  - İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Selahiye Mahallesi'ni tarihi evleri ile anılan bir mahalle konumuna getireceğiz" dedi

İlkadım İlçesi Selahiye Mahallesi Muhtarlığı'nın yeni hizmet binası düzenlenen törenle açıldı. Açılış törenine katılan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, başta Selahiye Mahallesi Muhtarı Derya Bozkurt olmak üzere mahalle sakinlerini tebrik etti. Düzenlenen açılışa İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un yanı sıra, CHP Samsun Milletvekili İhsan Kalkavan, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Vekili Turan Çakır, MHP İl Başkanı Şaban Kılıç, İlkadım Belediyesi Özel Kalem Müdürü Yahya Çınkıl, İlkadım Belediyesi Meclis Üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda Selahiye Mahallesi sakinleri katıldı.

Yeni hizmet binasında verimli bir şekilde çalışmalar sürdüreceğini belirten Selahiye Mahalle Muhtarı Derya Bozkurt, "İlkadım Belediye Başkan'ım olmak üzere desteklerini esirgemeyen herkese sonsuz teşekkür ederim. Yeni muhtarlık binamızda mahallemize daha verimli hizmet vermek için çalışacağız" dedi.

"SELAHİYE MARKA OLACAK"

Selahiye Mahallesi'nin Samsun'da tarihi evleri ile marka olacağının altını çizen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Selahiye Mahallesi Muhtarımızı ve mahalle sakinlerimizi gönülden tebrik ediyorum. Selahiye Muhtarımız Derya hanım mahalle sakinleri ile o kadar yakın ki o nedenle bu özel açılışta vatandaşlarımız onu yalnız bırakmamış. Yeni muhtarlık merkezinin açılışı hayırlı uğurlu olsun, güzel hizmetle vesile olacak bir nokta olacaktır. Selahiye Mahallesi'nde değişim hızla devam edecek. Geçtiğimiz dönem görev başındayken Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte alt yapıyı komple değiştirdik yeniledik. Selahiye Mahallesi'nde değişimi başlattık. Ardından Tarihini binalar noktasında çalışmalara başladık. Şimdi ise yine Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte Selahiye Mahallesi'nde ki tarihi evleri tek tek ele alıyoruz. Maalesef oralar kötü alışkanlıkların edinildiği bir hal almış. İnşallah tarihi binaları restore etmek üzere çalışmalarımıza hız veriyoruz. Selahiye Mahallesi'ni Samsunumuz 'un tarihi evleri ile anılan bir mahalle adına kavuşturmuş olacağız" diye konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • İlkadım Tarihe Sahip Çıkacak içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0