GÜNDEM

SAMSUN'DA BÖLÜCÜ BAŞININ YAKALANIŞI MEHTERLE KUTLANDI

 
 138
SAMSUN'DA BÖLÜCÜ BAŞININYAKALANIŞI MEHTERLE KUTLANDI - Terör örgütü PKK'nın bebek katili ele başısı Abdullah Öcalan'ın yakalanarak Türkiye'ye getirilmesi, Samsun'da mehteran takımının verdiği konserle kutlandı. Güvenlik Kuvvetleri Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği (GÜŞAY) tarafından, Apo'nun yakalanışını kutlamak amacıyla ile ilgili bugün saat 12.00'de Cumhuriyet Meydanı'nda bir eğlence düzenlendi. Bafra Belediyesi Mehteran Takımı'nın verdiği konserde şehit aileleri duygulu anlar yaşadı. Mehteran takımı seslendirdiği bir birbirinden güzel marşlarla şehit yakınlarını coştururken, eğlenceye katılanlar PKK terör örgütü ve lideri Apo'ya beddua yağdırdılar. Şehit yakınları, düzenlenen eğlencede, 'Şehitler ölmez vatan bölünmez', 'Türkiye Apo'ya mezar olacak' şeklinde slogan attı. Daha sonra şehit aileleri, bölücü faaliyetlerde bulunan sanatçı Ahmet Kaya'yı da protesto etti.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Terör örgütü PKK'nın bebek katili ele başısı Abdullah Öcalan'ın yakalanarak Türkiye'ye getirilmesi, Samsun'da mehteran takımının verdiği konserle kutlandı. Güvenlik Kuvvetleri Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği (GÜŞAY) tarafından, Apo'nun yakalanışını kutlamak amacıyla ile ilgili bugün saat 12.00'de Cumhuriyet Meydanı'nda bir eğlence düzenlendi. Bafra Belediyesi Mehteran Takımı'nın verdiği konserde şehit aileleri duygulu anlar yaşadı. Mehteran takımı seslendirdiği bir birbirinden güzel marşlarla şehit yakınlarını coştururken, eğlenceye katılanlar PKK terör örgütü ve lideri Apo'ya beddua yağdırdılar. Şehit yakınları, düzenlenen eğlencede, 'Şehitler ölmez vatan bölünmez', 'Türkiye Apo'ya mezar olacak' şeklinde slogan attı. Daha sonra şehit aileleri, bölücü faaliyetlerde bulunan sanatçı Ahmet Kaya'yı da protesto etti.

ŞEHİT BABASI BAYILDI
Şehit yakınları, eğlencede, mehteran takımının seslendirdiği marşlar karşısında duygulanarak gözyaşlarına engel olamadı. 1995 yılında oğlu Mardin'de şehit olan Berati Yıldırım'ın babası Şevki Yıldırım (65) ise, fenalık geçirerek bayıldı. Uzun süre yerde baygın yatan Şevki Yıldırım'a yine ilk yardımı kendisi gibi vatan için çocuklarını feda eden şehit ailelerinden geldi. Oğlunun resmini taşırken bayılan ve bir süre sonra kendine gelen Şevki Yıldırım, "Bugün bizim bayramımız. Cani yakalandı ve hesap veriyor. Daha önce üzüntüden çok ağladık ve çok bayıldık. Ancak, bugün mehteran takımı milli marşı söylerken kendimden geçtim. Çok sevinçliyim" dedi.
Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • SAMSUN'DA BÖLÜCÜ BAŞININ YAKALANIŞI MEHTERLE KUTLANDI içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0