SAMSUN

İlbank'ın Proje Bedeli 21 Milyon Tl

 
 275
İlbank'ın Proje Bedeli 21 Milyon Tl - İller Bankası A
Bafra Haber

 |  - İller Bankası A

Ş. (İLBANK) Samsun Bölge Müdürü Faik Yücel Esen, 2014 yılında bölge müdürlüklerine bağlı toplam proje bedellerinin 21 milyon 183 bin TL olduğunu söyledi.

İLBANK Samsun Bölge Müdürü Faik Yücel Esen, İl Koordinasyon Kurulu toplantısında kurum çalışmaları hakkında bilgi verdi. Samsun'da yapılan projelerden bahseden Esen, "Bölge Müdürlüğümüzün 2014 yılı yatırım programı dışında alt yapı sektöründe Vezirköprü ve Ladik Kanalizasyon şebeke inşaatı olmak üzere 2 adet yapım işi bulunmaktadır. Bu projelerimiz için toplam 9 milyon 347 bin TL harcamıştır. Yine 2014 yılı yatırım programı dahilinde Vezirköprü atık su arıtma tesisi kesin projemiz mevcuttur. Kesin proje hazır ve ihalesi için Ankara'da çalışmalarımız devam etmektedir. Üst yapı sektöründe de 2 tane işimiz bulunmaktadır. Bunlar Vezirköprü Butik Otel iş merkezi inşaatı ve yine Vezirköprü Göl Mahallesi Pazaryeri inşaatıdır. 1 adet de imar planı işimiz bulunmakta olup bu da 19 Mayıs imar planıdır" dedi.

SUKAP kapsamında Samsun'da 5 projelerinin olduğunu ifade eden Esen, "SUKAP kapsamında yapımı talep eden işlerimiz ile ilgili de Samsun'da 5 tane işimiz var. Bunlar Yakakent atık su şebeke ve arıtma, 19 Mayıs atık su arıtma, Salıpazarı atık su şebeke ve Vezirköprü atık su arıtmadır. Bunların projesi hazır olup, toplam maliyeti 47 milyon 500 bin TL'dir. Projesi devam eden ve tip proje kapsamında değerlendireceğimiz işlerimiz ise Ladik ve Asarcık ilçelerindeki atık su arıtma projeleridir. Bunlarında toplam proje bedeli ise 19 milyon 250 bin TL'dir" diye konuştu.

İLBANK Bölge Müdürlüğü kapsamında 21 milyon 183 bin TL'lik projelerinin olduğunu belirten Esen, "Bölge Müdürlüğümüze bağlı toplam proje bedelimiz 21 milyon 183 bin TL'dir. Önceki yıllar harcaması 9 milyon 230 bin TL, 2014 yılında harcanan 2 milyon 298 bin TL olup, toplam fiziki gerçekleşme yüzde 67, dönemsel nakdi gerçekleşme oranımız ise yüzde 15'tir" şeklinde konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • İlbank'ın Proje Bedeli 21 Milyon Tl içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0