SAMSUN

İl Milli Eğitim Müdürü Velilere Moral Verdi

 
 97
İl Milli Eğitim Müdürü Velilere Moral Verdi - Bugün ilk oturumu yapılan 2015 yılı Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavları (TEOG) sırasında okul bahçesinde öğrencilerini heyecanla bekleyen öğrenci velilerine Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin ve Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Fatih Başak moral verdi
Bafra Haber

 |  - Bugün ilk oturumu yapılan 2015 yılı Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavları (TEOG) sırasında okul bahçesinde öğrencilerini heyecanla bekleyen öğrenci velilerine Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin ve Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Fatih Başak moral verdi

Sabah saat 09.00'da başlayan ve Samsun'da 19 bin 163 öğrencinin iyi bir lise eğitimi alabilmek için ter döktüğü TEOG sınavları için okulları gezen ve sınav denetimi yapan İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin ve Daire Başkanı Fatih Başak gittikleri okullardaki öğrenci velilerini de ziyaret etti.

Heyecanları yüzlerinden okunan ve çocuklarının başarılı olması için sınavın başından sonuna kadar dua eden velilere Girgin, "Heyecanınızı takdirle karşılıyorum. Öğrencilerimiz bizim her şeyimiz. Onların iyi bir eğitim alabilmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. TEOG sınavı artık öğrencilerimiz için oldukça rahat geçiyor. Çünkü okullarımızda öğretmenlerimiz bu sınava hazırlık için her türlü çalışmayı yapıyorlar. Ayrıca okullarımızda açmış olduğumuz yetiştirme kurslarına da öğrencilerimizin ilgisi çok iyi durumda. Siz moralinizi yüksek tutun ki öğrencilerimizin de morali yüksek olsun. Biz onların başarılı olacağına inanıyoruz. Siz de mutlaka inananın" dedi.

Şehit Yüzbaşı Tunç Fidaner Ortaokulu, Çatkaya Ortaokulu, Mehmetçik İmam Hatip Ortaokulu Özel Ezgililer Ortaokulu'nu ziyaret eden Girgin ve Başak, tüm sınav salonlarını gezerek sınav yapılan sınavları yerinde incelediler. Türkçe, Matematik ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerinden yapılan TEOG sınavının ilk oturumu saat 12.00'de tamamlandı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • İl Milli Eğitim Müdürü Velilere Moral Verdi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0