SAMSUN

İhh Yetim Hatıra Ormanı

 
 104
İhh Yetim Hatıra Ormanı - 19 Mayıs Belediyesi ve 19 Mayıs Orman İşletme Şefliğinin katkılarıyla 19 Mayıs İlçesi İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) tarafından İHH yetim hatıra ormanı oluşturldu.
Bafra Haber

 |  - 19 Mayıs Belediyesi ve 19 Mayıs Orman İşletme Şefliğinin katkılarıyla 19 Mayıs İlçesi İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) tarafından İHH yetim hatıra ormanı oluşturldu.

19 Mayıs Belediyesi ve 19 Mayıs Orman İşletme Şefliğinin katkılarıyla, 19 Mayıs İlçesi Yukarı Engiz Mahallesinde bulunan Tarihi Ahşap Camiinin yanındaki boş alan 19 Mayıs İlçesi İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) tarafından İHH yetim hatıra ormanı oldu.

19 Mayıs İHH temsilcisi Engin Kara öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlikte,19 Mayıs ve Bafra İlçeleri başta olmak üzere Samsun`dan toplam yaklaşık 50 yetim Çocuk, 19 Mayıs İlçe Orman Şefliği tarafından alana getirilen 150 adet çam fidanı dikiti.

Etkinliğe Samsun İnsani Yardım Hareketi Yönetim Kurulu Üyesi Ersan Salihoğlu, Bafra İhh temsilciliği,19 Mayıs İhh temsilcisi Engin Kara ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

19 Mayıs İHH Temsilcisi Engin Kara yaptığı açıklamada; "İlimizdeki kutsal emanetlerimiz olan Yetim kardeşlerimiz ile birlikte 19 Mayıs İlçemizdeki Asırlık Yetim Ahşap camimizde dirilişe can suyu verdik. Bu kutlu güzel etkinlikte bizlere desteğini esirgemeyen, öncelikle 19 Mayıs Belediye Başkanımız Osman Topaoğlu`na, 19 Mayıs Orman İşleme Şefliği Müdürümüz ve çalışanlarına sonsuz teşekkür ediyorum." dedi

Samsun İnsani Yardım Hareketi Yönetim Kurulu Üyesi Ersan Salihoğlu, "Burada gerçekleştirmiş olduğumuz etkinlikte emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Şuan alanımızda yaklaşık 50 yetim çocuğumuz var, fakat ben bile bilmiyorum kim yetim kim değil, Çünkü kendi çocuklarımızda burada hepsi birbirleriyle kardeşçesine oyunlarını oynuyorlar ve eğleniyorlar. Elimizden geldiğince onlara yetim olduklarını hissettirmemeye çalışıyoruz." dedi.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • İhh Yetim Hatıra Ormanı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0