SİYASET

İbrahim Semiz`den Stk Teşekkür

 
 186
İbrahim Semiz`den Stk Teşekkür - AK Parti Samsun milletvekili adaylarının belirlenmesi için, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri sandığa gitti.
Bafra Haber

 |  - AK Parti Samsun milletvekili adaylarının belirlenmesi için, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri sandığa gitti.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Sosyal Tesisleri`nde sabah 09.00-17.00 saatleri arasında yapılan temayül yoklamasında, Samsun`da bulunan Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri oy kullandı.

Yoğun katılımın gerçekleştiği temayül yoklaması seçimlerinde, oy kullanmaya gelen sivil toplum kuruluşları temsilcilerini tesis girişinde kurulan İbrahim Semiz standında karşılayan, AK Parti Samsun Milletvekili A. Adayı Av. İbrahim Semiz`e ilgi oldukça yoğundu. Standa ziyaretlere gelen Sivil Toplum Kuruluşu temsilcilerine simit ve su ikramında bulunan AK Parti Samsun Milletvekili A. Adayı Av. İbrahim Semiz ziyaretçileri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yapılan Temayül yoklaması seçimlerinin ardından değerlendirme yapan AK Parti Samsun Milletvekili A. Adayı Av. İbrahim Semiz, Sivil Toplum Örgütlerinin siyasette öneminin ayrı bir yerde olduğunu söyledi.

Semiz, "Seçimlere az bir zaman kala, güzel Samsunumuzda Allah`ın izni ile güzel işlere, projelere imza atacağız. Bir sürece girdik, Bafra ve Bölge insanımız nerede, ne zaman karar vereceğini çok iyi biliyor. Bu süreçte de Allah`ın izni ile bizleri tercih edeceklerine hiç şüphem yok. Ülkemizin, Samsunumuzun, Bafra ve Bölgemizin kalkınması için AK Parti ile bir daha diyecek halkımız" dedi.

Samsun`da 245 STK Adayına Karar Verdi

Dün Samsun`da Sivil Toplum Kuruluşlarının Temayül Yoklaması seçimlerinde 245 STK oy kullanarak adayını belirledi.

Kendisine destek veren veya vermeyen bütün Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcilerine teşekkürlerini bildiren, AK Parti Samsun Milletvekili A. Adayı Av. İbrahim Semiz, "Yapılan temayül yoklamasında İlimizde Sivil Toplum Kuruluşlarını temsil eden 245 STK`nın 1035 yöneticilerimiz adayını bu seçimde belirledi. Buradaki amaç, milletvekili sıralamasında kimi milletvekili görmek istiyorsunuz sorusuna söz hakkı tanımaktır. Yapılan seçimlerde kullanılan tüm oylar burada sayılmadan, zarflar genel merkeze gönderilip orada sayım yapılarak daha sonra kamuoyuna açıklanacak. Ben bu duygu ve düşüncelerimle şahsıma destek veren ya da vermeyen bütün STK temsilcilerimize teşekkür ederim" dedi.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • İbrahim Semiz`den Stk Teşekkür içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0