SİYASET

İbrahim Semiz`den İşçi Emeklilerine Ziyaret

 
 402
İbrahim Semiz`den İşçi Emeklilerine Ziyaret - AK Parti Samsun Milletvekili A. Adayı Av. İbrahim Semiz, işçi emeklilerini ziyaret etti.
Bafra Haber

 |  - AK Parti Samsun Milletvekili A. Adayı Av. İbrahim Semiz, işçi emeklilerini ziyaret etti.

 AK Parti Samsun Milletvekili A. Adayı Av. İbrahim Semiz, Türkiye İşçi Emeklileri Derneği (TUED) Bafra Şubesini ziyaret etti.

Türkiye'de İşçi emeklileri haklarına yönelik hizmet veren derneğin Bafra Şubesi Başkanı Turgut Seden ve yönetimini ziyaret eden Semiz, işçi emeklileri tarafından Dernek binası önünde karşılandı.

İşçi Emeklisinin, Memur emeklisinin Ülkemiz için kendileri için fedakârca çalışarak emekliliği hak ettiklerini söyleyen, AK Parti Samsun Milletvekili A. Adayı Av. İbrahim Semiz, "Ülkemizde İşçi emeklilerimizin haklarını savunan ve Emeklilerimizin rahat ve huzurlu bir hayat sürdürmeleri için elinden gelen tüm imkânları sağlayan, Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Genel Merkezi ve Bafra Şubesini yürekten tebrik ediyorum. Görüyorum ki, Dernek başkanımız Turgut Seden ve yönetimi aktif ve yoğun çalışmakta. Allah kendilerine başarı nasip etsin" dedi.

Bafra ve Bölgesinde AK Parti İlçe Başkanlığı yaptığı dönemlerde Bafra'ya çok proje ve yatırım kazandırıldığını söyleyen, AK Parti Samsun Milletvekili A. Adayı Semiz, "Bafra'mızda AK Parti İlçe Başkanlığı dönemimizde yönetimim ile birlikte İlçemizin kalkınması için birçok proje ve yatırımların gelmesini sağladık. Bafra ve Bölgemize daha fazla yatırımın ve imkânların sağlanması için şimdi ise Bafra ve Bölgemizden Milletvekili A. Adayı olarak çıktım. Siz emeklilerimiz içinde Allah'ın izni ile geren ne varsa fazlasıyla yapacağız inşallah. Sizlere hizmet yolunda kendimizi feda edeceğiz" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili A. Adayı Av. İbrahim Semiz'in ziyaretinden ötürü memnuniyetini dile getiren, Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Bafra Şubesi Başkanı Turgut Seden, "AK Parti'de İlçe Başkanlığı yapmış ve şimdi ise Milletvekili A. Adayı Olarak ziyaretimize gelen İbrahim Semiz beyin ziyareti bizleri oldukça mutlu etmiştir. Bizler kendisini yakinen tanıyoruz. Bafra ve bölgesi de kendisini tanıyor. Bafra'ya güzel çalışmaları ve hizmetleri olmuştur. Bu hizmetleri ve çalışmaları bilen bilir. Ben şahsım ve yönetimim adına kendisine çıktığı bu yolda başarılar dilerim. Allah inşallah utandırmaz" dedi.

Kaynak: Ak Parti Milletvekili Aday Adayı  İbrahim Semiz Basın Bürosu

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • İbrahim Semiz`den İşçi Emeklilerine Ziyaret içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0