SİYASET

İbrahim Semiz Organik Pazarda

 
 331
İbrahim Semiz Organik Pazarda - Ak Parti Samsun Milletvekili A. Adayı Av. İbrahim Semiz, Sürmeli organik pazarını ziyaret etti.
Bafra Haber

 |  - Ak Parti Samsun Milletvekili A. Adayı Av. İbrahim Semiz, Sürmeli organik pazarını ziyaret etti.

AK Parti Samsun Milletvekili A. Adayı Av. İbrahim Semiz, İlçeye Bağlı Sürmeli Mahallesi (Köyü)`nde yetiştirilen doğal ve organik ürün pazarını ziyaret etti.

Yaklaşık 9 ay önce İlçeye 10 Km. uzaklıkta bulunan Sürmeli Mahallesinde, Sürmeli Derneği (SÜRDER)`in destekleri ile mahalleye kazandırılan doğal ve organik ürün pazarı ziyaretçileri tarafından destek görmeye devam ediyor.

AK Parti Samsun Milletvekili A. Adayı Av. İbrahim Semiz ve eşi Zübeyde Semiz`in ziyaret ettiği doğal ve organik Pazar yeri esnafı Semiz çiftini güler yüz ve samimiyetle karşıladı.

Pazar esnafından doğal ve organik ürünler satın alan Semiz çifti, Pazar esnafına her zaman katkı sağlamasının önemli olduğunu söyledi.

AK Parti Samsun Milletvekili A. Adayı Av. İbrahim Semiz ve eşi Zübeyde Semiz, her zaman doğal ve organik ürünleri seçtiğini söyleyerek, "Ben elimden geldiğince Sürmeli mahallesinde her Pazar kurulan doğal ve organik pazarını ziyaret etmeye çalışıyorum. Buradan alışveriş yaparak, hem sağlıklı ürünler alıyor hem de buradaki Pazar esnafına katkı sağlıyorum. Bu pazarın kurulmasında emeği genlere teşekkür ederim" dedi.

 AK Parti Samsun Milletvekili A. Adayı Av. İbrahim Semiz ise konuşmasında, "Bugün İlçemize 10 KM. uzaklıkta bulunan Sürmeli Mahallemizi ziyaret geldik. Burada çok güzel bir fikir düşünülmüş ve hayata geçirilmiş olan doğal ve organik ürün pazarı esnafını ziyaret ettik. Alışverişimizi yaptık ve bizlerde bir nebze de olsa kendilerine katkıda bulunduk. Bu Pazar Bafra açısından çok güzel bir düşünceye vesile olmuş, bu açıdan Bafralı halkımızı buraya gelmelerini tavsiye ediyoruz. Böyle bir alışmanın Türkiye`de genişletilmesini istiyoruz. Buradaki alanın küçük olduğu ama Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız tarafından genişletilme sözü verilmiş. Bizlerde elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız. Ben bu fikri oraya koyan ve faaliyete geçiren Sürmeli Derneği (SÜRDER) Başkanı ve yönetimine, emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Pazar ziyaretinin ardından, AK Parti Samsun Milletvekili A. Adayı Av. İbrahim Semiz Sürmeli Mahallesi kahvehanelerini ziyaret ederek mahalle sakinleri ile sohbet etti.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • İbrahim Semiz Organik Pazarda içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0