SİYASET

İbrahim Semiz Asarcık Ve Vezirköprü Teşkilatlarında

 
 386
İbrahim Semiz AsarcıkVe Vezirköprü Teşkilatlarında - Ak Parti Milletvekili A. Adayı Semiz,  Ak Parti Asarcık ve Vezirköprü Teşkilatlarında Samimi Karşılama
Bafra Haber

 |  - Ak Parti Milletvekili A. Adayı Semiz, Ak Parti Asarcık ve Vezirköprü Teşkilatlarında Samimi Karşılama

Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av. İbrahim Semiz, Ak Parti Asarcık İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu, Ak Parti Vezirköprü İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti.

İlk Olarak Ak Parti Asarcık İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu ile bir araya gelen, Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Av. İbrahim Semiz İlçe teşkilatı yönetim kurulu toplantısına katılarak, Milletvekili Aday Adaylığı ve Adaylık çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Milletvekili Aday Adayı Semiz, daha sonra Ak Parti Vezirköprü İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti. İlçe Başkanlıkları yönetim kurulu üyeleri ile partililer tarafından güler yüz ve samimiyetle karşılanan Aday Adayı İbrahim Semiz, ziyaretlerinde kendini tanıtarak, yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerini bildirdi.

Ak Parti Asarcık İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu, Ak Parti Vezirköprü İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu üyeleri, Ak Parti Samsun Milletvekili A. Adayı Av. İbrahim Semiz`e seçim sürecinde başarı dilediler.

Kaynak: Ak Parti Milletvekili Aday Adayı  İbrahim Semiz Basın Bürosu

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • İbrahim Semiz Asarcık Ve Vezirköprü Teşkilatlarında içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0