GÜNDEM

Huzurevi Sakinlerine Moral Desteği

 
 702
Huzurevi Sakinlerine Moral Desteği - Oktay ZERRİN- Bafra Haber/ Bafra Adnan Menderes Parkında, Bafra 75. Yıl Huzurevi sakinleri için bir moral ve manevi destek ve birlik, beraberlik amacıyla bir etkinlik gerçekleştirildi.
Bafra Haber

 |  - Oktay ZERRİN- Bafra Haber/ Bafra Adnan Menderes Parkında, Bafra 75. Yıl Huzurevi sakinleri için bir moral ve manevi destek ve birlik, beraberlik amacıyla bir etkinlik gerçekleştirildi.

 

Huzurevi Müdür Vekili Meltem Akar Akın da yaşlılarla birlikte katıldığı etkinlikte şunları söyledi:

"Yaşlılarımızı sosyal hayatta adapte etmek anlamında böyle güzel bir günde ve açık havada program düzenleyen duyarlı park ve cafe sahiplerine Bafra 75. Yıl Huzurevi olarak çok teşekkür ederim"

 Huzurevi sakinleri ile Bafra Görme Engelliler Derneği Başkanı Fatih Uyanık ve Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Ergül bu davete katılırken, katılamayanlar da Huzurevi`nde ziyaret edilip kendilerine çiçek takdim edildi. Bafra HA-Bİ-DER Genel Başkanı Yaşar Önbaş da o esnada Huzurevi sakinlerini ziyaret amacıyla oradaydı ve kendisine de çiçek takdim edildi. Bafra Adnan Menderes Parkı ve Şelale Cafe sahiplerinin Adnan Menderes Parkı`nda birlikte organize ettikleri ikramlı sohbet hakkında Bülent Türköz ve Emrullah Çoban şunları söylediler:

"Büyüklerin varlığı bağlı olduğu ailenin temel direği, temel dirliğidir. Çocuklarımıza, büyüklerimize sevgi ve saygıyı çok iyi anlatıp, aradaki köprüyü daha da sağlamlaştırmalıyız. Büyüklerimizi sadece özel gün ve haftalarda değil; yılın her gününde hatırlamalı, onların yanında, birlikte olduğumuzu kendilerine hissettirmeliyiz.

Yaşlılarımıza sahip çıkmayı hiç birzaman esirgememeliyiz. Toplumsal yaşamın temel unsuru sevgi ve saygıdır. Yaşlılara bugün gösterilecek sevgi ve saygı, gelecekteki kaygılarımızı azaltacak, hangi yaşta olursa olsun; tüm bireylerin yaşama güvenle bakmalarını sağlayacaktır.

Unutmayalım ki hepimiz yarının birer yaşlı adaylarıyız. Yaşlılarımız, Millet`imizin onurudur. Büyüklerine sahip çıkan toplumlar, medeniyeti yakalamış toplumlardır."

Bafra Görme Engelliler Derneği Başkanı Fatih Uyanık da bu etkinliği düzenleyenlere teşekkür ederken; Bafra 75. Yıl Huzurevi sakinlerinden Ferhat Öztürk ise kendileri için düzenlenen ziyafetli sohbet ve birlik, beraberlik, dayanışma daveti hakkında şöyle dedi:

"Bu davet hakkında çok güzel düşünüyorum. Bizler hakikaten böyle güzel bir şeyi görmek istiyorduk. Çok memnunuz. Bunlar, insanları birbirine yakınlaştırıyor. Eskiden böyle şeyler yoktu. Vardı ama bu kadar değildi. Toplum ve Devlet bize sahip çıkıyor. Bu ilginin devamını inşallah istiyoruz. Bu bir örnek oluşturur. Ben Çarşambalıyım ve Çarşamba`da da böyle etkinlikler düzenlenmesini istiyorum. Bugünün gençleri de zaman gelecek ve bizler gibi olacaklar. Sağlık bizim için çok önemlidir. Canımızın kıymetini bilmemiz gerekir. Canımızı düşüneceğiz ki ona göre hareket yapacağız."

Bafra Adnan Menderes Parkı`ndaki etkinlik; Bafra 75. Yıl Huzurevi sakinlerine park görevlileri ve cafe sahiplerince çiçek takdim edildi. Toplu hatıra fotoğrafı çekimiyle etkinlik sona erdi.

Huzurevi Müdürü Nusrat Yılmaz Ermenek`te bir seminerde olduğu için katılamadı. Huzurevi`ni Md. Vekili Meltem Akar Akın temsilen yer aldı.

 

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Huzurevi Sakinlerine Moral Desteği içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0