GÜNDEM

Huzurevi Sakinleri Konya`yı Gezecek

 
 51
Huzurevi Sakinleri Konya`yı Gezecek - 75. Yıl Huzurevinde bulunan 16 yaşlı ve 4 görevli personel Bafra Kaymakamlığının organizasyonuyla Konya`ya gönderildi.
Bafra Haber

 |  - 75. Yıl Huzurevinde bulunan 16 yaşlı ve 4 görevli personel Bafra Kaymakamlığının organizasyonuyla Konya`ya gönderildi.

Konya`ya gidecek olan yaşlılar ilk öncelikle Bafra Kaymakamı Halis Arslan ve daire müdürleri ile birlikte kahvaltı yaptılar. Akabinde Akteke kuran kursu hafızlar tarafından kuran okundu ve Mevlana semazen grubu ise bir gösteri yaptı. Düzenlenen bu programa Kaymakam Halis Arslan, Milli Eğitim Müdürü M. Ali Katipoğlu, İlçe Tarım Müdürü Ahmet Dursun, Toplum Sağlık Müdürü Aytaç Akın, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hasan İrer ve Müftü İsmail Çiçek katıldı.

Kaymakam Halis Arslan Yapmış olduğu konuşmasında; "Sinop ve Konya`ya gitmeniz konusunda sizlere geçtiğimiz ay içerisinde söz vermiştim. Sinop`a gittiniz ve oranın güzelliklerini yaşadınız. Şimdi ise sizleri Konya`ya gönderiyoruz. Konya`da güzel bir yerdir. Oranın ayrı bir manevi havası vardır ve farklıdır. İnşallah sağlıklı bir şekilde gidip ve geleceksiniz. Bu 2 günlük gezide farklılığı yaşayın. Sizin sevinciniz bizim sevincimizdir. Bu bakımdan sizin derdiniz bizim derdimizdir. Sizler başımızın tacısınız. Sizler için yapamayacağımız fedakârlık yoktur. Yolunuz açık olsun diyorum." dedi.

Yaşlılar daha sonra Konya`ya gitmek üzere yola çıktılar.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Huzurevi Sakinleri Konya`yı Gezecek içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0