ULUSAL

Hüseyin Çelik Taraf Gazetesine Ateş Püskürdü

 
 729
Hüseyin Çelik Taraf Gazetesine Ateş Püskürdü - AK Parti eski Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Taraf gazetesindeki kendisiyle ilgili "Partiye küstü" haberine ateş püskürdü.
Bafra Haber

 |  - AK Parti eski Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Taraf gazetesindeki kendisiyle ilgili "Partiye küstü" haberine ateş püskürdü.

AK Parti'nin Medyadan Sorumlu eski Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, bugün Taraf gazetesi'nde Hüseyin Özay'ın kendisiyle ilgili haberine, kişisel Twitter hesabından çok sert mesajlar verdi.

Taraf'ın "Ankara`ya küstü. Haymana`da çiftlik evine yerleşti" haberine sinirlenen Çelik, iddialara Twitter'dan yanıt verdi.

 

Taraf'ta yer alan "Haymana'daki çiftlik evi, küskünlerin de yeni adresi oldu. Kendisini ziyaret edenlere "Bir süre bekleyeceğim"diyen Çelik`i, Star ve Yenişafak`tan iki yazar da ziyaret etti" ifadelerine ve kendisine "örtülü medya patronu" yakıştırmasına çok öfkelenen Çelik, cevaben attığı tweette "Bu aptalca sözde haber bir gerçeği değil, adı geçen gazetenin temennisini yansıtıyor. Bilsinler ki biz öyle sığ sularda boğulmayız."

Taraf, bugün yer verdiği ilgili haberde Çelik için "Cumhurbaşkanı Erdoğan`ın Köşk`e çıkması, Başbakanlık ve AKP Genel Bakanı koltuğuna da Ahmet Davutoğlu`nun oturması, AKP`ninmedya patronu olarak anılan "Hüseyin Çelik"e ağır darbe vurdu." ifadelerini kullandı.

 

İşte Hüseyin Çelik'in Taraf'a cevap niteliğindeki o tweetleri:

screen-shot-2014-09-19-at-9.58.47-am.png

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Hüseyin Çelik Taraf Gazetesine Ateş Püskürdü içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0