GÜNDEM

Hükümlüler Okullara Nefes Aldırıyor

 
 121
Hükümlüler Okullara Nefes Aldırıyor - Yalçın Köse- Bafra Haber / Denetimli serbestlik hükümlüleri Bafra`da bulunan 8 okul bahçesine ağaç fidanı dikerek okulları ağaçlandırdı.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Denetimli serbestlik hükümlüleri Bafra`da bulunan 8 okul bahçesine ağaç fidanı dikerek okulları ağaçlandırdı.

Bafra Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Bafra Orman İşletme Müdürlüğü ve Bafra Milli Eğitim Müdürlüğünün işbirliği ile Bafra`da bulunan 8 adet okulun bahçesine denetimli serbestlik kapsamında bulunan hükümlüler Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası sebebi ile Bereket Ormanı Projesi kapsamında 500 adet fidan dikimi yaptı.

Bafra Kemalpaşa İlkokulu bahçesinde düzenlenen fidan dikme töreni ile son bulan etkinlikte açıklama yapan Bafra Kaymakamı Halis Arslan, "Bu gün dünya ormancılık haftası çerçevesi içerisinde ilimizde yürütülen "˜Bereket Ormanı Projesi` kapsamında 3 kuruluşumuz bir araya gelmiştir. Bafra Denetimli Şube Müdürlüğü, Adliyemiz, Orman işletme Müdürlüğümüz ve Milli Eğitim Müdürlüğümüz iş birliği ile 8 okulda 500 adet çam fidanı denetimli serbestlik kapsamındaki hükümlüler tarafından dikilmiştir. Bu çerçevede okullarımızın bahçesindeki boşluk alanlar ağaçlandırılmıştır. Katkılarından dolayı Denetimli Serbestlik Müdürümüze, Cumhuriyet Başsavcımıza, Belediye Başkanımıza, Orman işletme ve Milli Eğitim Müdürümüze teşekkür ediyoruz." dedi.

Kaymakam Arslan fidan dikim töreninin ardından Kemalpaşa Ortaokulunda "˜Sevgiye Uzanan Eller Projesi` kapsamında Çanakkale gezisine katılan öğrencilere gezi hakkında sorular sorarak Çanakkale gezisinin öğrencilere olan katkısını değerlendirdi.

Törene Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin,  Cumhuriyet Savcısı Erman Topal ve birim müdürleri katıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Hükümlüler Okullara Nefes Aldırıyor içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0