SAMSUN

Hocaoğlu: "Her Oy Gelecek İçin Birer Tuğladır"

 
 96
Hocaoğlu: "Her Oy Gelecek İçin Birer Tuğladır" - AK Parti Milletvekili Adayı Av
Bafra Haber

 |  - AK Parti Milletvekili Adayı Av

Yılmaz Hocaoğlu, "Bu seçimlerde AK Parti'ye verilecek olan her bir oy, Türkiye Cumhuriyeti'nin daha da ileriye gitmesi anlamına gelmektedir. Verilecek her oy, Türkiye'nin geleceği için konulmuş birer tuğladır" dedi.

Seçim çalışmalarını sürdüren Yılmaz Hocaoğlu, Vezirköprü ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu. İlçe halkıyla sohbet eden ve onları dinleyen Hocaoğlu, 7 Haziran seçimlerinin önemine işaret ederek, "Bu seçimlerde AK Parti'ye verilecek olan her bir oy, Türkiye Cumhuriyeti'nin daha da ileriye gitmesi anlamına gelmektedir. Verilecek her oy, Türkiye'nin geleceği için konulmuş birer tuğladır. 7 Haziran seçimleri Türkiye'nin 2023 vizyonunu belirleyecek" diye konuştu.

YENİ ANAYASA VE BAŞKANLIK SİSTEMİ

AK Parti iktidarı döneminde Türkiye'nin daha önce hayal bile edilemeyecek yatırımlara kavuştuğuna vurgu yapan Hocaoğlu, "Geçtiğimiz 12 yılda, milletimizin desteğiyle yapılanlar ortadadır. 2023 Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yılı. Güçlü bir Türkiye için 7 Haziran seçimleri çok önemli. İstikrarın devam etmesi, ülkemizin dünyada söz sahibi olabilmesi için halkımızdan destek bekliyoruz. Biz bugün varız, yarın yokuz. Gelecek nesiller için Türkiye'yi güçlü ve sürdürülebilir bir yönetim yapısına kavuşturmak mecburiyetindeyiz. Bunun için biz 'yeni Anayasa ve başkanlık sistemi' diyoruz" şeklinde konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Hocaoğlu: "Her Oy Gelecek İçin Birer Tuğladır" içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0