SAMSUN

Hocaoğlu: "Destek Milletten, Hizmet Ak Parti'den"

 
 174
Hocaoğlu: "Destek Milletten, Hizmet Ak Parti'den" - AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av
Bafra Haber

 |  - AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av

Yılmaz Hocaoğlu, "Aziz milletimizin desteği sürdükçe AK Parti'nin ülkemize ve şehrimize hizmetleri de artarak devam edecektir. Destek milletten, hizmet AK Parti'den" dedi.

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Samsun Milletvekili Av. Yılmaz Hocaoğlu, önce Canik ilçesinde gençlerle bir araya geldi, daha sonra Tekkeköy'de esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Canikli gençlere 7 Haziran seçimlerinin önemini anlatan Hocaoğlu, Tekkeköy'de ise ziyaret ettiği ilçe esnafından 7 Haziran için AK Parti'ye destek istedi. 19 Mayıs Sanayi Sitesi'ndeki esnafları da tek tek gezen Hocaoğlu, bugüne kadar yaptığı gezilerde AK Parti'nin daha çok güçlendiğini gördüğünü söyledi.

2002 ÖNCESİNİ ANLATTI

AK Parti'ye oy vermek için çok sebep bulunduğunu söyleyen Hocaoğlu, "13 yıllık AK Parti iktidarları boyunca sağlıktan eğitime, ekonomiden kültüre, iletişim ve ulaşımdan dünya çapında büyümeye kadar birçok sebepten dolayı halkımız 7 Haziran'da bir kez daha AK Parti diyecektir. 2002 Türkiye'sini, yani eski Türkiye'yi hepimiz çok iyi hatırlıyoruz. İflas etmiş bir Türkiye vardı. Başbakana yazar kasa fırlatan esnaflar vardı. Borcunu ödeyemeyen insanların kendini yaktığı bir Türkiye vardı. Hastanelerin durumu ortadaydı. 40-50 kişilik sınıflar vardı. Yollarımızın durumunu anlatmaya gerek yok. Artık yollar genişledi ve otobüs parasına uçakla yolculuk edebiliyoruz" dedi.

HİZMET ÜRETMEYE DEVAM

Çalışmaya devam ettiklerini belirten Hocaoğlu, "AK Parti iktidarı olarak 2003 yılından bu yana 13 yıldır yaptığımız hizmetlerimiz, yapacaklarımızın teminatı olarak devam etmektedir. Halkımız hizmeti görüp destekliyor. Bu nedenle 7 Haziran'da halkımız sandığa gittiğinde yine AK Parti'ye oy vererek, AK Parti iktidarına devam diyeceğine inanıyoruz. Yeni Türkiye sloganımızı yine halkımızın desteği ile yeni bir 4 yıl daha devam ettireceğiz. Hedefimiz önce 2023 yılı. Türkiye Cumhuriyetinin 100. Yılı, sonra büyük hedeflerimize ulaşmak için çalışmaya, hizmet üretmeye devam edeceğiz. Aziz milletimizin desteği sürdükçe AK Parti'nin ülkemize ve şehrimize hizmetleri de artarak devam edecektir. Destek milletten, hizmet AK Parti'den" diye konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Hocaoğlu: "Destek Milletten, Hizmet Ak Parti'den" içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0