GÜNDEM

Hırsız Ve Sarhoşlar Pazarcıları İsyan Ettirdi

 
 201
Hırsız Ve Sarhoşlar Pazarcıları İsyan Ettirdi - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde bulunan kapalı pazar yeri esnafı hırsızlar ve sarhoşlar yüzünden isyanda.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde bulunan kapalı pazar yeri esnafı hırsızlar ve sarhoşlar yüzünden isyanda.

Bafra Belediyesi tarafından yaptırılan kapalı pazar yerinde her gece tezgahlarında ki meyve ve sebzelerin hırsızlar tarafından çalınmasından dertli olan  pazar esnafı isyanlarda. Sürekli tezgahlardan meyve ve sebzelerinin çalınması nedeniyle Bafra Belediye Başkanlığına dilekçe yazan esnaflar pazar yerine nöbetçi konulması için yaptıkları müracatlardan olumlu bir cevap alamadıklarını söyledi. Pazar Esnafı Şenol Acar(41) tezgahını korumak amacıyla güvenlik kameraları taktırmasına rağmen  hırsızlığın önüne geçilemediğini , yetkililerin ise konuya ciddi yaklaşmadığını ifade etti. Şenol Acar 2 gün içinde 500 liralık malının çalındığını bu güne kadarda yaklaşık 20 bin lira zararı olduğunu söyledi.

 Şenol Acar`ın eşi  Gülbahar Acar ise " Çok mağdur olduk belediye başkanına defalarca gidip yardım istedik.Pazar esnafı toplantı gitti yardım istedi buraya hiç bir şekilde güvenlik vermedi. Biz bin 500 lira verdik kamera taktırdık yine hırsızlar elini kolunu sallayarak geliyor. Biz çok mağduruz belediye başkanının bir şeyler yapmasını istiyoruz. Çocuğumuzun rızkını başkasının yemesini istemiyoruz. Gece saat 10 a 11 e kadar pazardayız. " dedi.

Pazar esnafı ise bir taraftan hırsızların pazardan sebze ve meyve çaldığını buda yetmezmiş gibi alkol alan kişilerinde tezgahlarını yaktığını söyleyerek pazar yerine güvenlik güvenlik kamerası takılarak bekçi konularak gerekli önlemlerin alınmasını istedi. Bu taleplerinin yerine getirilmemesi karşısında Pazartesi ve Perşembe günleri tezgahlarını açmayarak eylem yapacaklarını söylediler

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Hırsız Ve Sarhoşlar Pazarcıları İsyan Ettirdi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0