GÜNDEM

Hesabı Boşaltılan Öğretmene Banka Ne Cevap Verdi?

 
 2747
Hesabı Boşaltılan Öğretmene Banka Ne Cevap Verdi? - Bafra Haber-Özel Haber/ Bafra`da bilgisayar korsanları tarafından hesabı boşaltılan müdür başyardımcısının mağduriyeti banka tarafından giderildi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Haber-Özel Haber/ Bafra`da bilgisayar korsanları tarafından hesabı boşaltılan müdür başyardımcısının mağduriyeti banka tarafından giderildi.

Banka, Bafra Atatürk Anadolu Lisesi Müdür Başyardımcısı Mehmet Dursun`un hesabından çekilen bütün parayı hesabına yatırdı.
Olay 27 Ağustos tarihinde internet korsanlarının bankanın müşteri hizmetlerini arayıp, telefon numarasını değişmesi sonucu meydana geldi.
Mehmet Dursun adına bankanın müşteri hizmetlerini arayıp, önce telefon numarasını değiştiren korsanlar daha sonra toplam 16 bin 551 lirayı hesaptan çekmişti.

Mağdur Mehmet Dursun, olayı aynı gün Bafra Cumhuriyet Savcılığına Banka ve olaya karışanlar hakkında suç duyurusunda bulunmuş ve Bankanın Genel Müdürlüğüne de fax çekerek mağduriyetinin giderilmesini talep etmişti.

Mağdurun Yaklaşık 4 haftalık yazışmaları sonuç verdi ve banka mağdurun hesabından çekilen parayı hesabına yatırdı.

Hala kafasında soru işaretleri olduğunu ifade eden mağdur, Mehmet Dursun yaptığı açıklamada "Bu iş ve işlemlerin nasıl ve kimler tarafından gerçekleştiğini bilmiyorum. Belki de bundan sonraki süreçte en önemli sorunun bizlerce çok zor hatta imkansız denebilecek bir işlemin nasıl ve kim ya da kimlerce yaptığının tespiti olacaktır. Para hesabımıza yatırıldı, belki maddi anlamda kaybımız telafi edildi, ancak 25 gündür yaşadığımız sıkıntının telafisi nasıl giderilecek belli değil."  dedi.

Mehmet Dursun, "Bu süreçte, olayı kendilerine aktardığımızda olay üzerinde yoğun bir çalışma için personeline görev veren Bankanın Bafra şubesi müdürü olmak üzere, süreç içinde güler yüz ve ilgisi ile bankanın genel merkezi ile görüşen ve gelişmeleri şahsıma aktaran banka çalışanlarına teşekkür ederim. Devlet Bankası yine Devlet olmanın büyüklüğünü göstermiştir."  şeklinde konuştu.

Dursun son olarak, "Şu anda dileğim, olayı gerçekleştiren şahısların bir an önce bulunması ve tarafıma da konu hakkında bilgi verilmesidir."  dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Hesabı Boşaltılan Öğretmene Banka Ne Cevap Verdi? içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0