SAMSUN

Hayat Kadınlarının Paralarını Gasp Eden Kardeşlere 15'er Yıl Hapis

 
 69
Hayat Kadınlarının Paralarını GaspEden Kardeşlere 15'er Yıl Hapis - Samsun'da ilişkiye girmek için anlaşıp evlerine gittikleri 2 ayrı hayat kadınının parasını gasp ettikleri iddiasıyla tutuklanan 2 kardeş, 2 ayrı davada toplam 15'er yıl hapis cezasına çarptırıldılar
Bafra Haber

 |  - Samsun'da ilişkiye girmek için anlaşıp evlerine gittikleri 2 ayrı hayat kadınının parasını gasp ettikleri iddiasıyla tutuklanan 2 kardeş, 2 ayrı davada toplam 15'er yıl hapis cezasına çarptırıldılar

Samsun'da farklı tarihlerde Y.S. (31) ve Ö.A. (32) adlı 2 ayrı hayat kadınının evine girerek ilişkiye girmek için anlaşıp cinsel saldırıda bulunup paralarını gasp ettikleri iddia edilen M.Y. (25) ve Ş.Y. (23) adlı kardeşler hakkında açılan iki ayrı davanın yargılanması sona erdi. Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen 2 ayrı davada kardeşler her iki suçta da kendilerini savunarak gasp ve cinsel saldırı olayını yapmadıklarını, kendilerine iftira atıldığını söylediler.

Y.S. adlı hayat kadınına yönelik gasp olayla ilgili ifade veren M.Y., "Kesinlikle atılı bulunan suçlamayı kabul etmiyorum. Olayın olduğu iddia edilen eve dahi gitmedim. Suçsuzum. Beraatımı istiyorum" dedi.

Ş.Y., "Ben bu olayı yapacak kadar cahil değilim" diye konuştu.

Mahkeme heyeti kardeşleri Y.S. adlı hayat kadının parasını gasp etmek suçundan 10'ar yıl hapis cezasına çarptırdı.

Ö.A. adlı hayat kadının parasını gasp edip, cinsel istismarda bulundukları iddiasıyla yargılanan kardeşlerden Ş.Y., "Ben bir cahillik yaptım. 7 aydır Ö.A., babama tehdit mesajları gönderiyor. Bana şantaj yaptı. Allah aşkına biz nasıl bir olayın içine düştük. Parasını gasp etmedim. Suçsuzum" şeklinde konuştu.

M.Y. ise, "Ö.A., çıplak fotoğrafı kendisi makineyi otomatik olarak ayarlayıp çekti. Dosyadaki fotoğrafın TÜBİTAK'a gönderilip incelenmesini istiyorum" dedi.

Mahkeme heyeti kardeşleri cinsel istismar suçundan delil yetersizliğinden beraatlerine karar verirken, gasp suçundan ise 5'er yıl hapis cezasına çarptırdı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Hayat Kadınlarının Paralarını Gasp Eden Kardeşlere 15'er Yıl Hapis içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0