GÜNDEM

Hayat Boyu Öğrenme Toplantısı

 
 164
Hayat Boyu Öğrenme Toplantısı - Bafra Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İlçe Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği Komisyon toplantısı Bafra Öğretmenevinde yapıldı.
Toplantının amaç ve gerekçeleri şöyle açıklandı:
Bafra Haber

 |  - Bafra Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İlçe Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği Komisyon toplantısı Bafra Öğretmenevinde yapıldı. Toplantının amaç ve gerekçeleri şöyle açıklandı:

"MEB Yaygın Eğitim Kurumları Yönetmeliği'nin 58. maddesine göre, ilçelerdeki resmi, özel ve Sivil Toplum Kuruluşları(STK)ile "Hayat Boyu Öğrenme" alanında işbirliği ve koordinasyonunu sağlamak, etkinlikleri birlikte planlamak ve uygulamaya koymak, hizmet tekrarı ve kaynak israfını önlemek, verimliliği sağlamak"

Ardından oluşturulan gündem maddeleri doğrultusunda Bafra Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yalçın Ak, istatiklere dayalı olarak 2013-14 Eğitim yılında açılan kurslar ile 2014-15 yılında açılması planlanan kursları örneklerle açıkladı.

Toplantıya Bafra İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Ertürk, Samsun Maarif Müfettişi Abdullah Kaya, Bafra Halk Eğitim Merkezi Müdür Yrd. Necati Geniş, Okul Müdürleri, daire ve kurum amirleriyle dernek başkanları gibi kuruluşların komisyon üyeleri katıldılar.

Toplantıda Bafra İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Ertürk, yaptığı konuşmada gerek Milli Eğitim gerekse de Halk Eğitim ve diğer eğitim veren ilgili tüm kurumların işbirliği, planlı ve programlı bir çalışmayla üretime dönük ve eğitimde ses getirecek çalışmalara ilçe ve müdürlük olarak ağırlık ve önem verdiklerini belirtip bu alanda gayretli çalışan herkese teşekkür etti.

Toplantıya katılan komisyon üyeleri de bu konulardaki görüşlerini karşılıklı fikir alış-verişi bütünlüğünde dile getirdiler.

Oktay ZERRİN-Bafra

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Hayat Boyu Öğrenme Toplantısı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0