GÜNDEM

Hayallerini Sahneye En İyi Taşıyan İlkadım Oldu

 
 158
Hayallerini Sahneye En İyi Taşıyan İlkadım Oldu - Türkiye genelinde Gençlik Merkezleri arasından düzenlenen "Hayallerini Sahneye Taşı" skeç yarışmasının ilk etabı olan Samsun il birinciliği mücadelesini İlkadım Gençlik Merkezi kazandı.
Bafra Haber

 |  - Türkiye genelinde Gençlik Merkezleri arasından düzenlenen "Hayallerini Sahneye Taşı" skeç yarışmasının ilk etabı olan Samsun il birinciliği mücadelesini İlkadım Gençlik Merkezi kazandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü`nün Türkiye genelinde Gençlik Merkezleri arasında yaptığı, "Hayallerini Sahneye Taşı" skeç il birinciliği yarışmasının ilk aşaması Samsun`da sona erdi. Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi`nde gerçekleşen seçmelerde Fazıl Kadı Gençlik Merkezi, Atakum Gençlik Merkezi, İlkadım Gençlik Merkezi, Bafra Gençlik Merkezi ve 19 Mayıs Gençlik Merkezi`nden toplam 7 grup, il birincisi olabilmek için sahnede tüm hünerlerini sergiledi. Ailelerin de ilgi gösterdiği skeç yarışmasını İlkadım Gençlik Merkezi kazandı.
İlkadım Gençlik Merkezi, elde ettiği birincilikle bu yıl nisan ayında Samsun`da düzenlenecek bölge seçmelerinde Samsun`u temsil etme hakkı da kazandı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Hayallerini Sahneye En İyi Taşıyan İlkadım Oldu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0