SAMSUN

Havza Ram'da Öğretmenleri Bilgilendirme Toplantısı

 
 160
Havza Ram'da Öğretmenleri Bilgilendirme Toplantısı - Samsun'un Havza ilçesinde Muzaffer Tahmaz Rehberlik ve Araştırma Merkezi'nde(RAM) özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde çalışan öğretmenlere yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı
Bafra Haber

 |  - Samsun'un Havza ilçesinde Muzaffer Tahmaz Rehberlik ve Araştırma Merkezi'nde(RAM) özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde çalışan öğretmenlere yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı

Rehberlik Araştırma Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen bilgilendirme toplantısına Havza, Kavak, Ladik ve Vezirköprü ilçelerinde özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde çalışan öğretmenlerin yanı sıra söz konusu okulların müdürleri ve koordinatör öğretmenleri katıldı. Her okulun öğretmenlerinin ayrı ayrı seanslarda alındığı, toplantının verimli olabilmesi için böyle bir yöntemin tercih edildiği ifade edildi.

Havza Muzaffer Tahmaz Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Ömer Faruk Çakmak toplantıya katılan öğretmenlere hitaben öğrenci yönlendirmelerinin daha sağlıklı işlemesi ve fikir alışverişinde bulunmak amacıyla böyle bir toplantı düzenlediklerini söyledi. Eğitimde işbirliğinin ve yardımlaşmanın son derece önemli olduğunu vurgulayan Çakmak, eğitim çalışmalarında ekip ruhunun önemli olduğunu dile getirdi.

ÖĞRENCİ İNCELEME VE DEĞERLENDİRME ANLATILDI

Toplantıda öğretmenlere bilgi veren Ömer Faruk Çakmak, özel eğitimde anne-babanın eğitimde yarışması ve sırt sırta vermesi gerektiğinin altını çizdi. Çakmak, özel eğitimde öğrencilerin pin kodunun 'sevgi' olduğunu sözlerine ekledi.

Özel Eğitim öğretmenleri Erkan İyiliksever ve Murat Tuna, toplantıya katılan öğretmenlere, öğrenci inceleme, değerlendirme, eğitim yöntemleri hakkında bilgi verdi. Öğretmenler de toplantının son derece yararlı olduğunu belirterek ilgililere teşekkür etti.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Havza Ram'da Öğretmenleri Bilgilendirme Toplantısı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0