SAMSUN

Havza Myo Derneği Yönetimini Oluşturdu

 
 743
Havza Myo Derneği Yönetimini Oluşturdu - Havza Meslek Yüksekokulu Eğitim, Kültür, Kalkındırma ve Geliştirme Derneği ilk olağan genel kurulunu gerçekleştirdi
Bafra Haber

 |  - Havza Meslek Yüksekokulu Eğitim, Kültür, Kalkındırma ve Geliştirme Derneği ilk olağan genel kurulunu gerçekleştirdi

20 üyesi olan ve 25 Mayıs Mahallesi Kılavuz Sokak'ta bulunan dernek binasında Havza Meslek Yüksekokulu Eğitim, Kültür, Kalkındırma ve Geliştirme Derneği ilk olağan genel kurulunu 15 kurucu üyenin katılımı ile yaptı. Kurucu Başkan Şerife Acar Döndür derneğin kuruluş amaçlarından bahsederek, "Derneğimizin amacı, yüksek öğrenim gören öğrencilerimize destek olabilmek. Bunun için de Havza'nın desteğini almamız şart" dedi. Döndür, genel kurul sonrası belirlenecek olan yönetim kurulunun kısa süre içerisinde toplanarak başkan ve diğer görevlileri belirleyeceğini sözlerine ekledi.

Derneğin Fahri Üyesi ve Havza Kaymakamı Yunus Kalaycı ise derneğin kuruluş aşamasından söz ederek, "Gerek Havza Meslek Yüksekokulu'nda olsun gerekse şehir dışında yüksek eğitim gören gençlerimizin birçoğunun maddi durumları iyi değil. Derneğimizin öncelikli amaçlarından biri bu öğrencilerimize yardımcı olmak. Bunun yanı sıra Havza Meslek Yüsekokulumuzun üniversite olması için, Havza 25 Mayıs Üniversitesi'ni kurmak için yapılması gerekli olan her şeyi yapmak. Bu amaçla bir platform oluşturarak iş adamı, bürokrat, siyasi partileri, sivil toplum kuruluşlarını bir araya getirmek. Bu amaca ulaşmamız için toplu hareket etmemiz gerekli. Bu birlikteliği kurulan bu dernek ile sağlamak amacındayız. Havza Kaymakamlığı olarak kuruluş aşamasından bu güne kadar yanında destekçisi olduğumuz derneğimizin her zaman yanında olmaya ve destek vermeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Konuşmalar sonrası gündem maddeleri görüşülerek yeni yönetim kurulu yapılan oylama ile belirlendi. Kullanılan 15 oyun da geçerli sayıldığı oylama soncu Havza Meslek Yüksekokulu Eğitim, Kültür, Kalkındırma ve Geliştirme Derneği yeni yönetim kurulu üyeleri Şerife Acar Döndür, Aydın Kaya, Selime Doğanay, Ayşin Gül ve Gülay Karışma isimlerinden oluştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Havza Myo Derneği Yönetimini Oluşturdu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0