GÜNDEM

Hastaneye Gitmek İsteyen Engellilere Asansörlü Servis Aracı

 
 1235
Hastaneye Gitmek İsteyenEngellilere Asansörlü Servis Aracı - Yalçın Köse - Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde engelliler için özel asansörlü engelli aracı tahsis edildi.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse - Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde engelliler için özel asansörlü engelli aracı tahsis edildi.

Bafra Devlet Hastanesinin şehir merkezine uzak olması nedeniyle hastaneye muayene olmak için hastaneye gitmekte zorlanan engelliler için özel asansörlü engelli aracı tahsis edildi.

 Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Bafra temsilciliğinin ve Bafra Devlet Hastanesi yönetiminin girişimleri sonucu Sağlık Bakanlığınca engellilerin muayene olmaya devlet hastanesine gitmeleri için özel asansörü bulunan engelli servis aracı tahsis edildi.

Asansörlü engelli aracı Pazartesi ve Çarşamba olmak üzere haftanın iki günü sabah 08.30 ile 12.00 saatleri arasında TSD Bafra temsilciliği önünden kalkacak.

TSD Bafra temsilcisi Murat Ceylan yaptığı açıklamada, " Dernek olarak Bafra Devlet Hastanesi yönetimiyle yaptığımız çalışmalar sonucu Türkiye`de bir ilki gerçekleştirdik. Bu günden itibaren Pazartesi ve Çarşamba günleri saat 08.30 ile 12.00 arası dernek şubemizin önünden asansörlü engelli arabası bulunacak ve muayene olmak isteyen engelli vatandaşlarımızı hastaneye götürüp getirecek. Başlangıç olarak haftanın 2 günü yapılacak olan bu uygulamaya rağbet olması halinde 3 veya 4 gün uzatıla bilecektir. Bu konudaki yardımlarından dolayı devlet hastanesi yönetimine ve Başhekim Dr. Fatih Ak`a teşekkür ederim."   dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Hastaneye Gitmek İsteyen Engellilere Asansörlü Servis Aracı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0