SAMSUN

Hastanede Silahlı Saldırıya Uğrayan Doktorun Durumu Ağır

 
 76
Hastanede Silahlı SaldırıyaUğrayan Doktorun Durumu Ağır - Samsun'da görev yaptığı hastanede silahlı saldırıya uğrayan doktor ağır yaralanırken, saldırgan ise polis tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı
Bafra Haber

 |  - Samsun'da görev yaptığı hastanede silahlı saldırıya uğrayan doktor ağır yaralanırken, saldırgan ise polis tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı

Olay, Samsun Göğüs Hastalıkları Hastanesi koridorunda saat 15.45 sıralarında meydana geldi. Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nde görevli Göğüs Cerrahisi Uzmanı Dr. Kamil Furtun, hastane içinde koridorda yürüdüğü sırada hasta yakını olduğu öğrenilen ve daha önce hastanenin kantininde çalıştığı ileri sürülen İsmail K.'nın (30) silahlı saldırısına uğradı. Doktor Furtun ağır yaralanırken, saldırgan kaçtı. Olayın olduğu hastanede müdahale altına alınan ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilen Dr. Kamil Furtun'un silahlı saldırıya uğraması hastanede büyük korku ve paniğe sebep oldu.

Olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Görgü şahitleri, yaşadıkları olayın şokunu uzun süre üzerlerinden atamadılar.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen İsmail K.'yı kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Şüpheli, sorgulanmak üzere Samsun Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

SALDIRGANDAN ŞOK SÖZLER

Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken basın mensuplarının saldırıyı neden yaptığına dair sorusu üzerine İsmail K., "Canım sıkıldı, hoşuma gitti. Arada böyle zevklerim var" şeklinde cevap verdi.

Olayın tanığı olan Galip Batmaz adlı hastane çalışanı, "Doktor bey hastası için odasından çıkıp koridorda giderken silahlı saldırgan 3 el ateş açtı. Olay sırasında panik yaşandı. Doktor Kamil Furtun hastasıyla ilgilenen çok iyi biriydi. Saldırgan ateş açtığında hiçbir şey söylemedi. Doktor beyin durumu ağır. İyileşmesi için dua ediyoruz" dedi.

Aynı hastanede tedavi altına alınan doktor için polis telsizinden kan anonsu yapıldı. Çok sayıda polis kan vermek için hastaneye gelirken, Kızılay'dan da hastaneye kan getirildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Hastanede Silahlı Saldırıya Uğrayan Doktorun Durumu Ağır içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0