SAMSUN

Hastane İnşaatındaki Güvenlik Kameralarını Çaldı

 
 179
Hastane İnşaatındaki Güvenlik Kameralarını Çaldı - Samsun'da bir kişi çalıştığı hastanenin inşaatında parasını alamadığı iddiasıyla güvenlik kameralarını yerinden sökerek çaldı
Bafra Haber

 |  - Samsun'da bir kişi çalıştığı hastanenin inşaatında parasını alamadığı iddiasıyla güvenlik kameralarını yerinden sökerek çaldı

Olay, İlkadım ilçesi Kadıköy Mahallesi Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanındaki Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi inşaatında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yapımı devam eden hastanenin inşaatındaki 7 adet güvenlik kamerası ile 1 adet anfi yerinden sökülerek çalındı. İnşaatın gece bekçisi hırsızın elinde poşet ile bindiği otomobili polise bildirdi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri, önce aracın plakasını daha sonra da kiralık olduğunu tespit etti. Kiralanan işyerinden kiralayan kişiye ulaşan polis, olayla ilgili S.K.'yi (32) yakalayarak gözaltına aldı. S.K. suçunu itiraf ederek, hastanenin inşaatında çalışınca parasını alamadığını iddia edip, yaklaşık piyasa değerinin 14 bin lira olduğu ileri sürülen 7 adet güvenlik kamerasını 600 liraya sattığını söyledi. Kameralar satıldığı yerden polis tarafından ele geçirildi.

Hırsızlık Bürosu'nda sorgulanan S.K., bugün çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Hastane İnşaatındaki Güvenlik Kameralarını Çaldı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0