EĞİTİM

Hasan Çakın Mesleki Ve Kız Meslek Lisesinde Mezuniyet Töreni

 
 256
Hasan Çakın Mesleki VeKız Meslek Lisesinde Mezuniyet Töreni - Hasan çakın Mesleki ve Kız Meslek Lisesinde mezuniyet töreni düzenlendi.
Bafra Haber

 |  - Hasan çakın Mesleki ve Kız Meslek Lisesinde mezuniyet töreni düzenlendi.

Törende öğrenciler mezun olmanın sevinci yaşadı.

Hasan çakın Mesleki ve Kız Meslek Lisesinde düzenlenen törene Okul müdürü Sadık Dankaz, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan törende konuşan okul müdürü Sadık Dankaz, " Hayatta başarılı olmak için hedeflerin yüksel tutulması ve bunu gerçekleştirmek için de çok çalışılması gerektiğini söyledi. Dankaz  "Bu onurla beraber bu pırıl pırıl öğrencilerimizi mezun ettiğimiz için bir yandan da hüzünlüyüz. Çünkü her birinin bizlere ayrı ayrı yerleri var. Öğretmenlerimizin güvenli ellerinden mutlu bir törenle mezun olan öğrencilerimizden beklentimiz, aynı başarıyı girecekleri üniversite sınavlarında da göstermeleridir. Şimdiden tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum" diye konuştu.

12. sınıf öğrencileri 11. sınıf öğrencilerine bayrak devir teslimi yaptı. Okul birincisi olan Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencisi Gamze Kaba`nın okul kütüğüne ismini çaktı. Törenin sonunda mezun olan öğrenciler kep atarak sevinç gösterisinde bulundular. Törenin ardından müzik eşliğinde öğrenciler mezuniyeti kutladı.

 

 

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Hasan Çakın Mesleki Ve Kız Meslek Lisesinde Mezuniyet Töreni içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0