GÜNDEM

Hamdi Yıldız: Keramet Değil Alın Teri

 
 2847
Hamdi Yıldız: Keramet Değil Alın Teri - Eğitim Bir-Sen Bafra Başkanı Hamdi Yıldız, müdür mülakatı ile ilgili basında çıkan haberler üzerine bir açıklama yaptı.
Bafra Haber

 |  - Eğitim Bir-Sen Bafra Başkanı Hamdi Yıldız, müdür mülakatı ile ilgili basında çıkan haberler üzerine bir açıklama yaptı.

Hamdi Yıldız`ın basın açıklaması şu şekilde:
Son zamanlarda basına sürekli üyelerimizi yıpratma adına yapılan açıklamaların asılsızlığını 2011 yılında yapılan sınav sonuç verileri ile paylaşmak istiyoruz.
Başarısızlıklarının üstünü örtmenin yolu birilerine hakaret etmek, karalamak, iftira atmak olmadığını belirtirken mülakatta başarılı olan önümüz atama döneminde milletimize hizmet edecek üyemiz olan ya da olmayan tüm eğitimci arkadaşlarımızı kutluyor ve başarılar diliyoruz.

KERAMET DEĞİL ALIN TERİ 2011 SINAV SONUÇLARI HERŞEYİ AÇIKLIYOR

Samsun il Milli Eğitim Müdürlüğü okul müdürlüklerine ilk defa ve yeniden atanacaklar için yapılan mülakat sonuçlarını kişiye özel olarak açıkladı. Ama bazı sendikalar yine şark kurnazlığını seçerek sadece şahsın ulaşabileceği kişisel bilgileri rızalarını almadan, TC numaraları ve emekli sicil numaralarını izinsizce temin ederek puanları sayfa sayfa internet sitelerinde yayınladı. Ulaşılması güç olmayan bu bilgilerin usulsüzce elde edilerek çok büyük bir iş başarmış edası ile hareket eden zihniyet mülakatlarda elde ettikleri başarısızlığı "çamur at, izi kalsın"  mantığı ile Eğitim Bir Sen`i karalayarak kapatma yoluna gitme gayretine girdi.

Çok uzağa gitmeye gerek yok, 2011 Müdürlük Sınavında Bafra ilçesinden 70 puan barajını aşan 49 öğretmenin % 85`i, yani 49 arkadaştan 42`si EĞİTİM BİR SEN  % 8`i yani 49 arkadaştan 4`ü Türk Eğitim Sen %7`si diğerleri ve boşta olan arkadaşlardandır.
Müdür yardımcılığı ve Müdür başyardımcılığı sınavını kazanan  toplam 93 öğretmenin %67`si yani 93 arkadaştan 67`si EĞİTİM BİR SEN,  % 16`sı 93 arkadaştan 15`i Türk Eğitim Sen, % 17`si boşta ve diğer sendika üyesi olan arkadaşlardandır. Sınav sonuçlarına göre her iki sınavda da ilk 10 içinde olan öğretmenlerin tamamına yakını Eğitim Bir Sen üyesi olan öğretmenleridir.

Sözde bazı sendikalar sadece laf üretirken, Eğitim Bir Sen, üyelerine sınavlara hazırlanma konusunda  her türlü desteği vermekte, sınavlar için kitap hazırlayıp üyelerine dağıtmakta, günlerce Yönetici Sınavına hazırlık kursları düzenleyerek sendika ayrımı yapmadan tüm eğitim çalışanlarına hizmet vermekle meşguldü. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Hamdi Yıldız: Keramet Değil Alın Teri içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0