EĞİTİM

Halis Arslan`dan Özel Eğitim Uygulamaya Ziyaret

 
 1091
Halis Arslan`dan Özel Eğitim Uygulamaya Ziyaret - Bafra Kaymakamı Halis Arslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Ali Katipoğlu, Bafra Özel Eğitim Uygulama Merkezi okulunu ziyaret ederek Özel Eğitim Öğrencilerine yönelik yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Kaymakamı Halis Arslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Ali Katipoğlu, Bafra Özel Eğitim Uygulama Merkezi okulunu ziyaret ederek Özel Eğitim Öğrencilerine yönelik yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Bafra Kaymakamı Halis Arslan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Ali Katipoğlu sınıflarda derslere girerek öğretmenlerden derslerin işlenişi ve amaçları hakkında bilgiler alarak öğrencilerle sohbet etti.

Öğrencilerin durumları ve seviyeleri hakkında bilgi alan Bafra Kaymakamı Halis Arslan öğretmenlere çok zor bir görev yaptıklarını bu çocuklara özverili bir şekilde yaklaşılması gerektiğini belirtti. Okulun bütün sınıflarını gezerek okulda yapılan faaliyetlerden ve verilen eğitimden dolayı öğretmenleri ve kurum yöneticilerini tebrik etti.

Özel Eğitimin sürekli desteklenmesi gerektiğini belirten Bafra Kaymakamı Halis Arslan; burada okula yeni başlayan öğrencilerin titiz ve sürekli bir eğitimle ilerleyen sınıflarda davranışlarının ve becerilerinin olumlu yönde düzeltildiğini belirgin şekilde gördüğünü söyleyerek; her şeyin başının eğitim olduğunu belirtti.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Halis Arslan`dan Özel Eğitim Uygulamaya Ziyaret içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0