GÜNDEM

Halis Arslan: Sosyal Hizmette Çalışanlar Cennet Kapısına Bir Adım Yaklaşmıştır

 
 55
Halis Arslan: Sosyal Hizmette ÇalışanlarCennet Kapısına Bir Adım Yaklaşmıştır - Bafra 75.yıl huzurevi tarafından Bafra protokolüne, Aile ve Sosyal Politikalar Samsun İl Müdürlüğüne bağlı Yaşar Doğu yetiştirme yurdu, 19 Mayıs sevgi evleri, Çocuk destek merkezi, Çocuk evleri, Ladik huzurevi, Samsun Huzurevi ve Bafra huzurevi sakinlerine iftar yemeği programı düzenlendi.
Bafra Haber

 |  - Bafra 75.yıl huzurevi tarafından Bafra protokolüne, Aile ve Sosyal Politikalar Samsun İl Müdürlüğüne bağlı Yaşar Doğu yetiştirme yurdu, 19 Mayıs sevgi evleri, Çocuk destek merkezi, Çocuk evleri, Ladik huzurevi, Samsun Huzurevi ve Bafra huzurevi sakinlerine iftar yemeği programı düzenlendi.

İftar yemeğine Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Aile ve Sosyal Politikalar Samsun İl Müdürü Tekin Balcı, Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, Bafra Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Hasan İrer, Bafra 75.Yıl huzurevi müdürü Nusrat Yılmaz, Bafra Müftüsü İsmail Çiçek, Siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Oruçlar açılıp dualar edildikten sonra Bafra Kaymakamı Halis Arslan ve Aile ve Sosyal Politikalar Samsun İl Müdürü Tekin Balcı masaları tek tek dolaşarak davetlilerle sohbet etti.

Kaymakam Arslan, ``Siz sosyal hizmette çalışanlar, burada görev yapanlar her zaman hayır dualar almaktadırlar. Bu mübarek ramazan ayında ise yaptığınız çalışma ile cennet kapısına bir adım daha yaklaşıyorsunuz. Sizleri tebrik ediyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum`` dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Samsun İl Müdürü Tekin Balcı ise yaptıkları çalışmalar hakkında Kaymakam Halis Arslan`a bilgi verdi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Halis Arslan: Sosyal Hizmette Çalışanlar Cennet Kapısına Bir Adım Yaklaşmıştır içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0