GÜNDEM

Hakim Ve Savcılardan Başkan Şahin`e Veda Ziyareti

 
 65
Hakim Ve Savcılardan Başkan Şahin`e Veda Ziyareti - Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK), yaz kararnamesini açıkladı.
Bafra Haber

 |  - Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK), yaz kararnamesini açıkladı.

 Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu birinci dairesinin 12.06.2015 tarihli ve 943 sayılı adlî yargı kararnamesi ile Bafra Cumhuriyet Savcısı Sait Fırat Odabaşı-Iğdır Cumhuriyet Savcılığı, Bafra Hâkimi Özlem Odabaşı-Iğdır Hâkimliği, Bafra Hâkimi Celil Arslan-Karayazı Hâkimliği, Bafra Hâkimi Osman Demirci-Çat Hâkimliği görevlerine atandılar. Yeni görevlerine atanan Hâkim ve Savcılarımız, veda ziyaretleri kapsamında Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin`i ziyaret ettiler.

Başkan Şahin ziyaret sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Öncelikle hâkim ve savcılarımıza bu nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu ziyaretlerde duygulanıyoruz, ayrılığın getirdiği hüznü yaşıyoruz.  Hepimiz devlet adına milletimize çeşitli alan ve kurumlarda hizmet etmekteyiz. Devlet hayatının gereği olarak yer değişiklikleri olmaktadır. Ben değerli savcımıza ve hâkimlerimize yeni görev yerlerinde de başarılarının devamını diliyorum."

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Hakim Ve Savcılardan Başkan Şahin`e Veda Ziyareti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0