SPOR

Hak Ettiğimiz Yerde Değiliz

 
 17
Hak Ettiğimiz Yerde Değiliz - Bafra Belediyespor Teknik Direktörü Sedat Kalaycı,`Oynadığımız iki maçımızı kendi bireysel hatalarımız yüzünden kaybettik. En kısa zamanda toparlanıp grupta hak ettiğimiz yerlere geleceğiz` dedi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Belediyespor Teknik Direktörü Sedat Kalaycı,`Oynadığımız iki maçımızı kendi bireysel hatalarımız yüzünden kaybettik. En kısa zamanda toparlanıp grupta hak ettiğimiz yerlere geleceğiz` dedi.

Yükseltme Gurubu`nda mücadele eden temsilcimiz Bafra Belediyespor sahasında oynayacağı Göztepespor maçı hazırlıklarına başladı.

Grupta hak ettikleri yerde olmadıklarını belirten  Bafra Belediyespor Teknik Direktörü Sedat Kalaycı. `Ankara Demirspor yenilgisini unutup artık Göstepespor maçının  hazırlıklarını sürdüreceğiz. Apandisit ameliyatı olan ve sahalardan bi süre uzak kalan golcümüz İsmail`de artık aramızda olacak. Takviye gerekli mevkiler için görüştüğümüz futbolcuların durumu ise netlik kazanmaya başladı. Bir iki gün içerisinde belli olucak `dedi.

                          İSMAİL MÜJDESİ

Apandisit olan ve uzun süre takımdan ayrı kalan Bafra Belediyespor`un golcü futbolcusu İsmail bu hafta sahalarında oynayacağı Göztepespor maçında takımdaki yerini alacak.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Hak Ettiğimiz Yerde Değiliz içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0