GÜNDEM

Hacınabispordan Kaymakam Arslan`a Ziyaret

 
 26
Hacınabispordan Kaymakam Arslan`a Ziyaret - Samsun Süper Amatör Kümede mücadele eden Bafra Hacınabispor Kulübü Bafra Kaymakamı Halis Arslan`ı ziyaret etti.
Bafra Haber

 |  - Samsun Süper Amatör Kümede mücadele eden Bafra Hacınabispor Kulübü Bafra Kaymakamı Halis Arslan`ı ziyaret etti.

Ziyarette Bafra Hacınabispor Kulübü Başkanı Haşim Salur, Yöneticiler Adem Avcı, Rıza Yalçın ile Antrenör Erdoğan Er hazır bulundu.

Söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Bafra Kaymakamı Halis Arslan "Hep birlikte İlçemizin kalkınması, gelişmesi ve daha yaşanılır bir kent olması için ortaya konan çabanın devamını sağlayacağız. Bizlerde 38 yıllık tecrübemizi aktarmaya çalışacağız. Birlikte aynı heyecan ve istekle İlçemize hizmet edeceğiz. 
Sahada yaptıklarınızı izlemeye çalışacağım. Bende sizlerle gurur duymak istiyorum. Ben sporu çok seviyorum. Beni mahcup etmeyin, bende sizleri mahcup etmeyeceğim

Adana Vali Yardımcılığım görevim sırasında en dinamik ve uyum içinde çalıştığım kurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüydü. Spor İl Müdürlüğü spor faaliyetlerinin yanı sıra, tesisleri, personeli ve diğer çalışmalarıyla hareketli bir kurum olmasından dolayı koordineli bir çalışma gerçekleştiriyorduk. Özellikle göç yoluyla kentimizde bulunan çocuklara yönelik "ËœSevgiye Uzanan Eller Projesi` kapsamında yüzlerce gencimizi kötü alışkanlıklardan kurtardık. Elbette, bunu tek başıma yapmadım. El ele verdik. Başardık.``dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Hacınabispordan Kaymakam Arslan`a Ziyaret içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0