GÜNDEM

Ha-bi-der`den Çocuk Gelişim Bilimi Oyun Ve Oyuncak Müzesi

 
 107
Ha-bi-der`den Çocuk Gelişim BilimiOyun Ve Oyuncak Müzesi - Genel Merkezi Bafra`da bulunan, Halkı Bilinçlendirme Derneği Genel Merkezi(HA-Bİ-DER), bir süre önce başlattığı"0-6 Yaş Grubu Çocukları, Anne-Baba Eğitimi Kursları"nın yanı sıra, şimdi de yepyeni ve sadece Bafra değil tüm Türkiye ve yurt dışında ses getirecek önemli bir projeye imza attı.
Bafra Haber

 |  - Genel Merkezi Bafra`da bulunan, Halkı Bilinçlendirme Derneği Genel Merkezi(HA-Bİ-DER), bir süre önce başlattığı"0-6 Yaş Grubu Çocukları, Anne-Baba Eğitimi Kursları"nın yanı sıra, şimdi de yepyeni ve sadece Bafra değil tüm Türkiye ve yurt dışında ses getirecek önemli bir projeye imza attı.

Ha-Bi-Der Genel Başkanı Yaşar Önbaş muhabirimize konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

HA-Bİ-DER Genel Başkanı, Emekli Eğitimci Yaşar Önbaş "Çocuk Gelişim Bilimi Oyun ve Oyuncak Müzesi`nin kurulduğunu söyledi. Bunun Bafra değil, Dünya`da bile sayılı bir proje olduğunun altını çizen Önbaş, bu konuyla ilgili olarak şöyle dedi" Bu bilimsel müzeyi Bafra`ya kazandırmak istedik. Bu amaçla, Samsun Valiliği dahil, Bafra Kaymakamlığı ile Bafra Belediye Başkanlığı`"Çocuk Gelişim Bilimi ve Oyuncak Müzesi"ni çok önemsediler ve gereken desteği vereceklerini belirttiler. Bu önemli müzeyi, yapıcı görüşleriyle hayata geçirmekten yana olduklarını ifade ettiler ki kendilerine bu destek ve ilgileri için çok teşekkür ediyorum.

Dünya`da, Oyuncak Müzesi sıralamasında 5. olan, müze sahibi yazar ve sanatçı Sunay Akın da Bafra`da hayata geçireceğimiz "Çocuk Gelişim Bilimi Oyun ve Oyuncak Müzesi için tüm varlığıyla destek vereceğini müjdeledi. Kensine çok teşekkür ediyorum."

Projenin, mali çerçevesiyle Kalkınma Planı`na alındığını da belirten Bafra Ha-Bi-Der Genel Başkanı Yaşar Önbaş, bu konuda kendilerine Basın desteği veren tüm gazete, internet gibi medya kuruluşlarına da konuya gösterdikleri ilgi için teşekkür etti.

Haber: Oktay Zerrin-Bafra

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ha-bi-der`den Çocuk Gelişim Bilimi Oyun Ve Oyuncak Müzesi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0