GÜNDEM

Güven Sokak'ta Silahlı Vurgun

 
 20663
Güven Sokak'ta Silahlı Vurgun - Samsun`un Bafra ilçesinde meydana gelen olayda Abdullah Erdoğan (30) isimli şahıs silahla başından vurularak hayatını kaybetti.
Bafra Haber

 |  - Samsun`un Bafra ilçesinde meydana gelen olayda Abdullah Erdoğan (30) isimli şahıs silahla başından vurularak hayatını kaybetti.

Olay saat 13.45 sıralarında Güven Sokak`ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre bir Turan Demir (41) isimli şahıs Güven Sokak`taki tarihi çeşmenin yanındaki çayocağına gelerek Abdullah Erdoğan isimli şahısla tartıştı.
Tartışma sonucu Abdullah Erdoğan şahsı sopa ile Turan Demir'i kovaladı. Kovalamacada kaçan şahıs silahla Abdullah Erdoğan'ı başından tek mermi ile vurarak olay yerinden yaya olarak kaçtı.

Yaralı şahıs ambulans ile Medibafra Hastanesine kaldırıldı.
Başından vurularak ağır yaralanan Abdullah Erdoğan hastanede hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre Turan Demir'in eşi boşanma aşamasında iken Abdullah Erdoğan ile birlikte yaşıyor. İki kişi arasında bu ilişkiden dolayı husumet yaşanıyor. 

 Turan Demir Yakalandı

Bafra Asayiş Şube Ekipleri başlattıkları yakalama çalışması sonrası Emirefendi Mahallesi Emek Caddesi üzerinde Turan Demir'i 7.65 tabanca ile yakalayarak gözaltına aldılar. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Güven Sokak'ta Silahlı Vurgun içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0