SAMSUN

Güney: "Siyaseti Hizmet Aşkıyla Yapıyoruz"

 
 169
Güney: "Siyaseti Hizmet Aşkıyla Yapıyoruz" - AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av
Bafra Haber

 |  - AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av

Adem Güney, "AK Parti'de biz siyaseti hizmet aşkıyla yapıyoruz" dedi.

Adem Güney, Ladik ve Terme ilçelerinde düzenlenen 2 ayrı etkinlikte partililerle bir araya geldi. İlk olarak Ladik ilçesinde düzenlenen yemek programında Güney, partililerle tek tek selamlaştı.

Recep Tayyip Erdoğan olduğu müddetçe, AK Parti'liler var olduğu müddetçe Türkiye'nin sırtı yere gelmeyeceğini söyleyen Güney, "Türkiye'nin sırtı yere gelmez, tuş olmaz. Ama tek bir şartla, şu anayasayı değiştirecek çoğunluğu bizim sağlamamız gerekiyor. Onun için çok çalışmamız gayret etmemiz lazım. AK Parti'nin çizgisi, Recep Tayyip Erdoğan'ın çizgisi milletin çizgisidir. Millet ne derse o diyor. Biz siyaseti yaparken tek gayemiz vardı, biz millete efendilik yapmak için siyaset yapmıyoruz. Biz millete hizmet için, hizmetkar olabilmek için siyaset yapıyoruz. Çünkü biz inanıyoruz ki, o yüce Peygamber efendimizin söylediği gibi 'İnsanların en hayırlısı insanlara hizmet edendir'. Hizmet edersen, komşuna, arkadaşına, dostuna, mahallene, köyüne, ülkene faydalı olursan hem Allah indinde hem de peygamber nezdinde en muteber en güzel insansın. Biz buna inanıyoruz bunun için siyaset yapıyoruz. Ülkemize güzellikler kazandırmak için AK Parti'nin var olması gerekiyor. AK Parti'de biz siyaseti ibadet aşkıyla yapıyoruz. Nerede ezilmiş insan varsa, nerede haksızlığa uğramış bir insan varsa oraya gidip onun hakkını koruyabiliyor isek onun için mücadele verebiliyorsak bu en büyük ibadettir. AK Parti'de bulunmak hakikatten ayrı bir duygu" diye konuştu.

Daha sonra Güney, Terme ilçesinde partililerle bir araya gelip aile, siyasi, 7 Haziran'da yapılacak 25. dönem milletvekilliği seçimleri konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Güney: "Siyaseti Hizmet Aşkıyla Yapıyoruz" içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0