SAMSUN

Güney: "Bu Coğrafyada 70-80 Yılın En Önemli Hadisesi Tayyip Erdoğan"

 
 131
Güney: "Bu Coğrafyada 70-80 YılınEn Önemli Hadisesi Tayyip Erdoğan" - AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av
Bafra Haber

 |  - AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av

Adem Güney, "Biz Recep Tayyip Erdoğan'dan daha büyük bir proje bu ülkenin önüne koyamayız. Son 70-80 seneden beri en önemli hadise, Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderin bu topraklardan çıkmasıdır" dedi.

Adem Güney, İlkadım İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi. Parti ilçe binasında düzenlenen etkinlikte Güney, partililerle tek tek selamlaştı.

Ardından partinin toplantı salonunda partililerle bir araya gelen Güney, "Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lidere sahibiz ne kadar şükretsek azdır. Son yılların en önemli olayı Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderin bu coğrafyaya gelmesidir. Recep Tayyip Erdoğan geldi Türkiye'nin ve Türklerin tarihi değişmeye başladı. Eskiden son derece itibarsız bir kimliğe sahiptik, itibarsız bir pasaporta sahiptik, itibarsız bir paraya sahiptik şimdi itibarlı pasaportumuz, itibarlı kimliğimiz oldu. Dünya en itibarlı en saygın ülke konumuna geldik. Bunu yapan kim? Recep Tayyip Erdoğan. En büyük proje bu. Türkiye eskiden şanlı bir tarihe sahipti, şanlı büyük bir devletti, hakkı ve adaleti korumak ve kollamak üzere bu coğrafyada dünyada mücadelesini veriyordu hüküm sürüyordu. Şimdi aynı konuma Recep Tayyip Erdoğan marifetiyle Türkiye Cumhuriyeti Devleti gelmiştir" diye konuştu.

Ardından AK Parti Canik İl Teşkilatı ile Altınmeşe Park Tesisleri'nde yemekte bir araya gelen Av. Adem Güney, siyasi ve aile hayatı ve 7 Haziran seçimlerinin önemi hakkında bilgiler verdi.

Güney daha sonra AK Parti İl Gençlik Kolları ile SaSa Cafe Restaurant'ta yemekte bir araya gelerek partililerin sorunlarını dinledi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Güney: "Bu Coğrafyada 70-80 Yılın En Önemli Hadisesi Tayyip Erdoğan" içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0