GÜNDEM

Gülseren Akdaş Bursa Ve İzmir Kitap Fuarından Döndü

 
 174
Gülseren Akdaş Bursa Veİzmir Kitap Fuarından Döndü - Bafra Kültür ve Sanat Etkinliklerini Destekleme Derneği(KÜSADER)Başkanı, emekli eğitimci, yazar ve şair Gülseren Akdaş, Bursa ve İzmir TÜYAP Kitap Fuarları`ndan Bafra`ya döndü.
Bafra Haber

 |  - Bafra Kültür ve Sanat Etkinliklerini Destekleme Derneği(KÜSADER)Başkanı, emekli eğitimci, yazar ve şair Gülseren Akdaş, Bursa ve İzmir TÜYAP Kitap Fuarları`ndan Bafra`ya döndü.

Gülseren Akdaş Bafra`yı fuarda temsil ederken, bu yıl onüçüncüsü düzenlenen Bursa Kitap Fuarı, kitapseverleri dolu dolu bir programla karşıladı. Fuarın son üç günü boyunca, aralarında Gülten Dayıoğlu, Behiç Ak, Yekta Kopan, Metin Feyzioğlu, Zeynep Oral, Can Dündar, Üstün Dökmen, Canan Karatay, İhsan Eliaçık, Sinan Meydan ve Ali Kırca`nın da bulunduğu pek çok değerli yazar, şair ve bilim insanı okurlarıyla buluştu.

Akdaş Bursa ve İzmir fuarlarına"Adını koyamadığım sevdamsın, Küstüm çiçeği, Bir avuç umut, Kuzeyden esen hayaller(öykü antolojisi), Maviye yolculuk ve Mavi Yürekler(şiir antolojileri), Ölüm Meleği, Yine bir hüzün akşamı, Her şehir bin öyküdür(öykü antolojisi) ve son kitabı "Uğur Böceğim" adlı şiir ve öykü kitaplarıyla İzmir TÜYAP Kitap Fuarı`nda Bafra`yı temsil etti.

Akdaş, fuarda yeterince kitap sattığını, satıştan da önemlisi, yeni okurlarıyla tanışıp, edebiyat sohbetleri yapmaktan son derece mutlu olduğunu, fuarların sanatçı ve yazarlarla şairler için iyi bir tanıtım platformları olduğunu söyledi.

Haber: Oktay Zerrin-Bafra

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Gülseren Akdaş Bursa Ve İzmir Kitap Fuarından Döndü içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0