GÜNDEM

Grup Ve Mahalle Yolları Hakkında İstişare Toplantısı Yapıldı

 
 60
Grup Ve Mahalle YollarıHakkında İstişare Toplantısı Yapıldı - Samsun Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, büyükşehir meclis üyeleri ve Bafra Belediyesi yetkilileri Bafra`nın grup ve mahalle yolları konusunda istişare toplantısı yaptı.
Bafra Haber

 |  - Samsun Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, büyükşehir meclis üyeleri ve Bafra Belediyesi yetkilileri Bafra`nın grup ve mahalle yolları konusunda istişare toplantısı yaptı.

Bafra Belediyesi Ali Kale Turistik Tesisleri`nde yapılan toplantıya Belediye Başkanımız Zihni Şahin, Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi Ak Parti Grup Başkanvekili Nihat Soğuk, Büyükşehir Fen İşleri Daire Başkanı Mustafa Yurt, Ak Parti İlçe başkanı Tuncay Yurduseven, Büyük Şehir Meclis Üyeleri, Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Bafra Belediyesi yetkilileri katıldı.

 Mahalle ve grup yollarının masaya yatırıldığı toplantıda konuşan Başkan Şahin, "Yapılan bu çalışma ile mahallelerimizin ve grup yollarımızın problemlerini çözmeye çalışacağız. Bu toplantının sonunda aldığımız kararlar, büyükşehir meclisimizde görüşülerek bir an önce hayatiyet kazanmaya başlayacaktır." Dedi.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Grup Ve Mahalle Yolları Hakkında İstişare Toplantısı Yapıldı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0