SAMSUN

Göztepe Ve Samsunspor 32. Randevuda

 
 105
Göztepe Ve Samsunspor 32. Randevuda - PTT 1
Bafra Haber

 |  - PTT 1

Lig'in iddialı 2 takımı Göztepe ve Samsunspor hafta sonu oynayacakları müsabaka ile 32. kez karşı karşıya gelecekler.

Hafta sonu İzmir'de karşılaşacak olan Göztepe ve Samsunspor, bu zamana kadar resmi olarak 31 kez karşılaştı. Bu karşılaşmaların 15'ini Göztepe kazanırken, 9 maç ise Samsunspor'un üstünlüğü ile sona erdi. İki takım arasında oynanan 7 karşılaşmada ise galip gelen taraf çıkmadı. 31 karşılaşmanın 15'i Göztepe'nin ev sahipliğinde gerçekleşti. İzmir'de oynan 15 karşılaşmada, Göztepe, Samsunspor'a karşı 8 galibiyet alırken, 4 maç berabere bitti. Samsunspor, deplasmanda ise sadece 3 karşılaşmadan galip gelen taraf oldu. İki takım arasında oynanan maçlarda alınan en farklı skor 4-0 oldu. Samsunspor rakibini 1 kez 4-0'lık skorla yenerken, Göztepe ise Samsunspor'u 3 kez 4-0'lık skorla mağlup etti.

Kırmızı-beyazlı ekip bu zamana kadar oynanan 31 karşılaşmada Göztepe'ye 29 gol atarken, sarı-kırmızılı takım ise rakip fileleri 42 kez havalandırdı.

İki takım en son hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Sezon başı hazırlıkları kapsamında Erzurum'da 25 Temmuz tarihinde oynanan karşılaşmayı Göztepe 2-1'lik skorla kazandı.

Göztepe'nin bütün istatistiklerde Samsunspor'dan üstün olmasına rağmen, oynanan son 4 resmi maçta Samsunspor'a karşı galibiyeti yok. En son 2001-2002 sezonunda oynanan karşılaşmada Samsunspor'u 2-1 yenen Göztepe, resmi müsabakalarda Samsunspor'a karşı 13 senedir galip gelemiyor. Bu sürede oynan 4 maçın ikisini Samsunspor kazanırken, 2 müsabaka da berabere bitti. İzmir'de oynanan son karşılaşmayı Samsunspor, Hakan Arslan'ın golüyle 1-0 kazanmıştı.

İki takım arasındaki karşılaşma yarın Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda saat 18.30'da başlayacak ve müsabakada Deniz Ateş Bitnel düdük çalacak.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Göztepe Ve Samsunspor 32. Randevuda içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0