GÜNDEM

Görme Engelliler Derneğinden Oktay Zerrin`e Teşekkür Belgesi

 
 473
Görme Engelliler DerneğindenOktay Zerrin`e Teşekkür Belgesi - Bafra Görme Engelliler Derneği, Oktay Zerrin`e teşekkür belgesi takdim etti.
Bafra Haber

 |  - Bafra Görme Engelliler Derneği, Oktay Zerrin`e teşekkür belgesi takdim etti.

Bafralı emekli öğretmen, şair, yazar ve gazeteci Oktay Zerrin`e, Bafra Görme Engelliler Derneği tarafından  Teşekkür Belgesi takdim edildi.

Dernek binasındaki belge teslim töreninde konuşan derneğin yeni başkanı Ömer Ergül şöyle dedi:

Gerek Bafra`daki gerek Kuş Cenneti`ndeki çalışma ve etkinliklerimizi her seferinde bizlerle Basın mensubu olarak takip eden ve geçtiğimiz günlerde yapılan Olağan Genel Kurulu`muzu o gün yapılan Bengü güreşlerine rağmen bizim kurulumuzu izleyen tek gazeteci olarak her zaman yanımızda yer alan Basın mensubu Oktay Zerrin beye teşekkür ederiz. Kendisine Bafra Görme Engelliler Derneği Yönetim Kurulu olarak bir teşekkür belgesi takdim ediyor ve teşekkür ediyoruz.

Oktay Zerrin ise "Bafra`daki Sivil Toplum Kuruluşları`nı Basın olarak izlemek, sizlerin yanında yer alıp; toplum ve ülke adına, Bafra adına yaptığınız çalışma ve etkinliklerde bulunmaktan gurur ve onur duyuyorum. Ayrıca Basın olarak bizleri aydınlattığınız ve bu anlamlı belgeniz için de çok teşekkür ediyorum." dedi. 

Belge teslim töreni yapılan ikramlar ve fotoğraf çekimleriyle sona erdi.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Görme Engelliler Derneğinden Oktay Zerrin`e Teşekkür Belgesi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0