GÜNDEM

Görme Engelliler Derneğinden Dergi Satışları Açıklaması

 
 578
Görme Engelliler DerneğindenDergi Satışları Açıklaması - Oktay ZERRİN- Bafra Haber/Bafra Görme Engelliler Derneği Başkanı Ömer Ergül dernek yönetim kurulu adına; son günlerde gerek Bafra ve gerek diğer şehirlerde yapılan ve Bafra Görme Engelliler Derneği adı kullanılarak yapılan dergi, gazete gibi satışlara karşı halkın uyanık olmasını istedi.
Bafra Haber

 |  - Oktay ZERRİN- Bafra Haber/Bafra Görme Engelliler Derneği Başkanı Ömer Ergül dernek yönetim kurulu adına; son günlerde gerek Bafra ve gerek diğer şehirlerde yapılan ve Bafra Görme Engelliler Derneği adı kullanılarak yapılan dergi, gazete gibi satışlara karşı halkın uyanık olmasını istedi.

Dernek yönetimi adına, dernek binasında açıklama yapan eski başkan Fatih Uyanık`ın konuyla ilgili olarak şöyle dedi:

"14-09-2015 tarihi itibarıyla Bafra ilçemizde, derneğimiz Bafra Görme Engelliler Derneği adına çeşitli kupon, dergi, gazete vb satarak gelir elde etmek isteyenler tesbit edilmiştir. Bu tür kişilerle veya satıştarla derneğimizin uzaktan yakından hiçbir alakası bulunmamaktadır. Sizlerin bu kişilere karşı dikkatli olmanız gerektiğini önemle vurgulamak isteriz.

Bafra Görme Engelliler Derneği, tarafına resmi makamlarca onaylanmış izin belgeleri verilmeden bu tür eylemlerde kesinlikle bulunmamaktadır. Sizlerin b kişilerle karşılaşmanız halinde, lütfen öncelikle izin belgelerini ve kendilerine tahsis edilmiş yetki belgelerini göstermelerini isteyiniz. Yine bu kişilerle karşılaşmanız halinde öncelikle Bafra Görme Engelliler Derneği Yönetimi`ne bilgi vermenizi rica ederiz. Ayrıca Yetkili mecileri de bilgilendirmeniz hususunu önemle istirham ederiz."

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Görme Engelliler Derneğinden Dergi Satışları Açıklaması içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0