SİYASET

Görevden Alınan Mhp Yönetiminden Basın Toplantısı

 
 156
Görevden Alınan Mhp Yönetiminden Basın Toplantısı - MHP Genel Merkezi tarafından görevden alınan Bafra ilçe Başkanı Hüseyin Acar basın toplantısı düzenledi.
Bafra Haber

 |  - MHP Genel Merkezi tarafından görevden alınan Bafra ilçe Başkanı Hüseyin Acar basın toplantısı düzenledi.

Hüseyin Acar basın toplantısında şunları söyledi:

"Bafra İlçe Başkanı olarak 22 Ocak 2012 ve 25 Ocak 2015 Tarihli İlçe Kongreleri ile göreve geldik.

Mevcut yönetim kurulu olarak da göreve geldiğimiz 25 Ocak 2015 Tarihinden itibaren 7 Haziran ve 1 Kasım olmak üzere 2 genel seçim yaşadık.

Bu seçimler sürecinde ilçemizde ve bölgemizde partimizin iktidara gelebilmesi için maddi ve manevi olârak elimizden ne geldiyse yaptık. Milletvekili adayı olan arkadaşlarımızın tanıtımını ve parti programlarını anlatmak için gece gündüz çalıştık.

7 Haziran seçimlerinde iktidar şansı da yakaladık. 1 Kasım seçimlerinde partimiz oy kaybına, TBMM` de pkk` nın meclisteki uzantısı hdp` nin gerisinde kaldık.

Çözüm Süreci ile başlayan ihanet süreci, Büyük Ortadoğu Projesi ile başlayan Arap Baharı Süreci ülkemizi içeride teröristlerin Ankara`nın kalbini haince bombalayacak kadar çaresiz, dışarıda komşularımız ile her an savaşacakmış gibi sıkıntılı bir sürece sokmuştur.

Bu beceriksiz iktidarın bahanesi hazırdır. KANDIRILDIK. Bu sürece binlerinin dur demesi gerekir. MUHALEFETTE KALMAK İSTEMİYORUZ.

Türk Milliyetçilerine bu ülkenin ihtiyacı var, halkımızın sorunlarına çözüm üretecek projelere ihtiyaç var. Bizler gelişim ve değişimden yanayız. Partimizi iktidara, ülkemizi refaha taşıyacak yönetim anlayışından yanayız.

Milliyetçi Hareket Partisi Mensuplarımız ve Türk halkı gelinen bu süreçte mevcut iktidardan rahatsız ve de yeni bir çıkış yolu aramaktadır. Milliyetçi Hareket Partisi`nde gidişattan memnun olmayan, halkın isteklerini karşılayacak, çözüm üretecek, bir taze kan arayışı vardır.

MHP nin en yetkili organı olan Genel Kurul Delegeleri, kurultay amaçlı olarak, kanun ve parti tüzüğüne istinaden mahkemeye müracaatla milliyetçi camianın meşveretini, siyasi parti olarak MHP li bir iktidarı gerçekleştirmek üzere gelişimci, öze bağlı değişimci genel başkan adayları ve kadroları ile harekete geçmiştir.

Bizlerde Meral Akşener, Sinan Oğan, Koray Aydın`a, genel başkan adaylarına desteğimizi, gelişimden, öze bağlı değişimden yana olduğumuzu, yapılacak bir kurultay ile çıkacak sonuç ne olursa olsun partimize bağlı kalarak ülkücü bir duruş sergileyeceğiz.

Bizler ülkemizin ve partimizin geleceğini düşündüğümüz için seçimli kurultay sürecini başlattık. Görev yaptığımız sürece teşkilat olarak seçim süreçlerinde ve görevimiz süresince partimizi en üst seviyede temsil etmeye çalıştık. Ama ne yazık ki biz başarısızlığımızdan dolayı değil, görevden alınan il teşkilatlarımız gibi partimizi iktidara taşımak için olağanüstü kurultayın toplanmasına destek verdiğimizden teşkilatımız fesh edildi.

Bizler görev süremiz boyunca MHP ye yakışır bir şekilde görev yapmanın huzuru ve refahı içindeyiz. Biz inanıyoruz ki fesih süreci bizi inşallah hedeflerimizden alıkoyamayacaktır, MHP yi iktidara taşıyacaktır.

Yönetim kurulumuza, bizlere destek olan il ve ilçe teşkilatlarımıza, üst kurul delegelerimize, ocak, vakıf, sendika temsilcilerimize ve dava arkadaşlarımıza, halkımıza, seçim öncesi ve sonrası bizlerin sesi olan siz değerli yazılı ve görsel basın mensuplarına teşekkür ediyor haklarınızı helal edin diyorum. Hepinize saygılar sunuyorum. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Görevden Alınan Mhp Yönetiminden Basın Toplantısı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0