SAMSUN

Göksel: "1 Kasım'ın Telafisi Yok"

 
 500
Göksel: "1 Kasım'ın Telafisi Yok" - AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, "7 Haziran'ın telafisi 1 Kasım olacak fakat 1 Kasım'ın telafisi yok" dedi
Bafra Haber

 |  - AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, "7 Haziran'ın telafisi 1 Kasım olacak fakat 1 Kasım'ın telafisi yok" dedi

İl Başkanı Muharrem Göksel, 62. İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda bir konuşma yaptı. Göksel yaptığı konuşmada Türk tarihinde ağustos ayının zaferlerle dolu olduğunu belirtti. Şehitlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileyerek konuşmasına devam eden Göksel, "Yaşanan olaylar ve güvenlik güçlerimizin şehit haberleri canımız çok yaktı. Analar ağladı, şehitlerimizin çocukları yetim kaldı. Devletimiz, terör illetine son vermek adına mücadelesine başlamıştır. Bu mücadele, Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın da söylediği gibi sonuna kadar devam edecektir. Biz teşkilatlar olarak, terörle mücadele noktasında Genel Başkanımız ve Başbakanımızın arkasında dimdik duracağız" diye konuştu.

13 yıllık AK Parti iktidarında Türkiye'nin ekonomik ve sosyolojik anlamda büyük kazanımlar elde ettiğini ifade eden Göksel, "Bu kazanımlar sonucunda Türkiye siyasi olarak dünyada söz sahibi olmuştur. Türkiye'nin dünyada söz sahibi olması, emperyalist ülkeler tarafından devin ayağa kalkması olarak nitelendirilmiştir. Devin ayağa kalkması sonucu sadece kendisini değil, etrafındakiler de toparlanmış ve bu da emperyalist güçler için tehdit unsuru olmuştur. Bu nedenle, emperyalist güçler AK Parti İktidarını zayıflatmak, Türkiye'nin bu kalkınma hareketini ve söz sahibi olma isteğini törpülemek için her türlü ekonomik unsurları kullanmaktadırlar. Bu unsurlar bir şey kazandırmadığında, siyasi olarak AK Parti'yi yıpratmak adına içerideki unsurlarla işbirliği yaparak AK Parti'yi tek başına iktidar olmaması için çalışmaktadırlar" şeklinde konuştu.

"KİMSEYE YÜKSEKTEN BAKMAYACAĞIZ"

Göksel, 12 Eylül 2015 tarihinde gerçekleştirilecek AK Parti 5. Olağan Kongresi'nin sıçrama tahtası olduğunu vurguladı. Muharrem Göksel şöyle devam etti: "Gündemimizin en önemli konusu, elbette ki seçim sürecidir. 1 Kasım tarihinde seçim olacak. 1 Kasım genel seçimi, 7 Haziran'ın telafisi manasındadır. 7 Haziran'da hükümet kuramamanın bize verdiği ızdıraptan dolayı çok üzüldük ve geçtiğimiz iki buçuk ayda ülkemiz çeşitli badireler ve ekonomik sıkıntılar yaşadı. 7 Haziran'ın telafisi 1 Kasım olacak fakat 1 Kasım'ın telafisi yok. Biz bu süreçte canla başla çalışıp AK Parti'yi tek başına iktidar yapacak konuma getirmek zorundayız. Bizim bu seçimler öncesinde birinci ödevimiz kuruluş ilkelerimize geri dönmek olacaktır. Yani erdemliler hareketini canlandırmaktır. Bizim partimizde lüks, kibir, şatafat, eş-dost-ahbap rant ilişkisi kesinlikle olmamalı. Olanlar bizim yanımızda yer bulamazlar, yerleri AK Parti değildir. Kimseye yüksekten bakmayacağız. Gıybeti değil, hakkı göstereceğiz. Uzlaşıcı olacağız, kimseyi hor görmeyeceğiz. Kimsenin ikbali, davanın ikbalinin önüne geçemez."

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel sözlerini şöyle tamamladı: "Seçimden sonraki 2.5 ayda, ülkemiz birçok sorunla karşı karşıya kalmıştır. Teşkilatlarımızın iyi koordine edilmesi ve çalışması bize 2-3 puan daha getirecektir. Bunu inşallah bu seçimde başaracağız. Bir daha bu tabloyla karşılaşmamak adına, iyi bir çalışma ve koordinasyon gerekiyor. Seçimlerde 24 saat esaslı olarak çalışma temposu ayarlayacağız. Her şeyin mazereti olur ama bu seçimin mazereti olamaz. Bu seçimde gidilmedik bir tane bile ev bırakılmamalı."

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Göksel: "1 Kasım'ın Telafisi Yok" içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0