ULUSAL

Gökçek'ten Yıldız Tilbe Çılgınlığına Destek!

 
 1101
Gökçek'ten Yıldız Tilbe Çılgınlığına Destek! - Melih Gökçek'ten Twitter'da İsrail'in Gazze'ye saldırmasına Hitler göndermeli ifadeler ile tepki gösteren Yıldız Tilbe'ye destek geldi...
Bafra Haber

 |  - Melih Gökçek'ten Twitter'da İsrail'in Gazze'ye saldırmasına Hitler göndermeli ifadeler ile tepki gösteren Yıldız Tilbe'ye destek geldi...

İsrail'in Gazze bombardımanın 3 güne 20'si çocuk olmak üzere 88 Filistinli'nin hayatını kaybetmesine sosal medyadan çarpıcı tepkiler geliyor. ünlü sanatçı Yıldız Tilbe'nin İsrail'e gösterdiği anti semitik tepkiye Ankara Büyükşehir belediyesi Başkanı Melih Gökçek'ten tam destek geldi.

YILDIZ TİLBE'DEN İSRAİL'E HİTLER GÖNDERMELİ TEPKİ

Yıldız Tilbe, İsrail'in Gazze saldırısına "Allah Hitler'den razı olsun" diyerek tepki göstermiş ve 2. dünya savaşında Nazi Almanya'sının Yahudi soykırımına dolaylı destek atmıştı. "Neden hiçbir yahudi ölmüyor, neden hiçbir ABD vatandaşı ölmüyor, neden dünya bu zulme sessiz" diyerek dikkat çeken Tilbe anti semitik çıkışıyla destek ve eleştiri alıyor.

MELİH GÖKÇEK'TEN DESTEK GELDİ

Yıldız Tilbe'nin tweetlerine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten de destek geldi. Gökçek, Yıldız Tilbe'nin "Allah Hitler'den razı olsun" tweet'i hariç, İsrail'e ve dünyanın diğer ülkelerine tepki gösterdiği her tweet'i RT yaptı. Öte yandan Melih Gökçek "Yıldız bacımız" şeklinde seslendiği Yıldız Tilbe'nin tweetlerini "zeka dolu, tarihi cümle" gibi övgü dolu sözlerle yorumladı. 

İşte Melih Gökçek'ten Yıldız Tilbe'ye destek tweetleri:

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Gökçek'ten Yıldız Tilbe Çılgınlığına Destek! içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0